Libnet.ro
UNICEF

06:00

DNA s-a sesizat din oficiu cu privire si la alte aspecte privind investigatia Rise Project

Antena3 Antena3,
DNA s-a sesizat din oficiu cu privire si la alte aspecte privind investigatia Rise Project

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-au sesizat din oficiu cu privire si la alte aspecte referitoare la investigatia Rise Project, existand indicii de savarsire a unor infractiuni. continuă pe Antena3

DNA s-a sesizat din oficiu intr-un nou dosar penal pentru fapte asimilate coruptiei, in urma investigatiei Rise Project

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-au sesizat din oficiu cu privire si la alte aspecte referitoare la investigatia Rise Project, existand indicii de savarsire a unor infractiuni.

DNA s-a sesizat din oficiu intr-un nou dosar, dupa publicarea raportului legat de Dragnea

Directia Nationala Anticoruptie DNA) s-a sesizat din oficiu intr-un nou dosar penal in care a fost inceputa urmarirea penala in rem pentru infractiuni asmilate coruptiei, in legatura cu alte aspecte continute in investigatia jurnalistica publicata joi de Rise Project, au declarat astazi pentru News. ro reprezentantii DNA.

Procurorii DNA au anuntat ca s-au sesizat din oficiu si cu alte aspecte din articolul Rise Project privind raportul DIPI despre Liviu Dragnea si firma Tel Drum

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiciu, pe 10 iulie 2017, in legatura cu alte aspecte continute in articolul Serviciul lor secret, publicat de Rise Project. Saptamana trecuta, DNA a anuntat ca deja o parte din dezvaluirile din articol erau investigate si ca au fost administrate mijloace de proba constand in audieri de martori, ridicari de documente, solicitari de relatii de la autoritatile nationale si de la autoritatile din Brazilia.

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiu si cu alte aspecte din articolul Rise Project privind raportul DIPI despre Liviu Dragnea si firma Tel Drum

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiciu, pe 10 iulie 2017, in legatura cu alte aspecte continute in articolul Serviciul lor secret, publicat de Rise Project.

DNA s-a sesizat din oficiu dupa publicarea unui raport legat de Dragnea si atribuit unui serviciu secret: Indicii cu privire la savarsirea unor infractiuni asimilate coruptiei

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiu, luni, dupa ce site-ul de investigatii RISE Project a publicat o nota atribuita serviciului secret al ministerului de interne, precizande ca exista indicii cu privire la savarsirea unor infractiuni asimilate coruptiei.

inca o lovitura a DNA pentruLiviu Dragnea. Procurorii au extins ancheta in dosarul Brazilia

Procurorii au extins ancheta in dosarul Brazilia, dupa materialul publicat de site-ul Rise Project. La data de 10 iulie 2017, procurorii anticoruptie s-au sesizat din oficiu in legatura cu.

Kovesi refuza, comisia de ancheta vrea raspunsuri: Parlamentarii cer explicatii in scris de la sefa DNA privind alegerile din 2009

Membrii Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009 au decis sa trimita o sesizare la ministerul Justitiei prin care sa aduca la cunostinta faptul ca Laura Codruta Kovesi a refuzat de trei ori sa se.

Kovesi refuza, comisia de ancheta vrea raspunsuri: Parlamentarii cer explicatii in scris de la sefa DNA privind alegerile din 2009 (VIDEO)

Membrii Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009 au decis sa trimita o sesizare la ministerul Justitiei prin care sa aduca la cunostinta faptul ca Laura Codruta Kovesi a refuzat de trei ori sa se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )