Libnet.ro
UNICEF

01:05

La doar 13 ani este campioana mondiala la sah

Adevărul Adevărul,
La doar 13 ani este campioana mondiala la sah

Eleva din Iasi a castigat medalia de aur la campionatul mondial de sah, la grupa ei de varsta. Aceasta si-a invins, in noua runde de meci, toti adversarii din lume. Este singura romanca care a ajuns la aceasta performanta. continuă pe Adevărul

O irlandeza de origine romana, felicitata de insusi presedintele Irlandei, dupa ce a devenit noua campioana mondiala la sah U-17

Diana Mirza, o irlandeza de origine romana, este noua campioana mondiala la sah sub 17 ani, dupa ce a castigat competitia organizata in Romania, la Iasi. Adolescenta din Limerick a.

Adolescenta de 13 ani din Romania, membra a clubului celor mai inteligenti oameni de pe planeta. Se distreaza cu exercitii de simulare a misiunilor NATO

Bianca Mayer Rosca 13 ani) este eleva in clasa a VII-a la Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati si a castigat pana acum olimpiadele judetene de Matematica si Lingvistica, obtinand si o medalie de bronz la Olimpiada Nationala de Matematica. A intrat de anul trecut in clubul select al membrilor Mensa, cei mai inteligenti oameni de pe planeta, cu un coeficient de inteligenta de peste 130.

O fata de 13 ani a murit, iar alte trei persoane sunt ranite grav, in urma unui accident produs pe centura municipiului Oradea

O adolescenta de 13 ani si-a pierdut viata, joi, iar alte trei persoane au fost ranite grav, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe centura municipiului Oradea, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de circulatie.

Dupa doar sapte ani, Intel a rezolvat o problema de securitate a procesoarelor

Intel are meritul de a fi rezolvat dupa doar sapte ani o vulnerabilitate critica dintr-o linie de procesoare a companiei. Vulnerabilitatea despre care este vorba a existat in cadrul procesoarelor din gama vPro pentru mai bine de sapte ani, abia acum fiind rezolvata de catre companie. Problema analizata reprezinta o ridicare a privilegiilor in sistemele [].

Un copil de 13 ani din Vaslui a fost gasit mort in locuinta: Tatal nu a putut explica ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani, din localitatea vasluiana Blagesti, a fost gasit mort in casa, de un echipaj de la Serviciul de Ambulanta, potrivit adevarul. ro. Tatal copilului a sunat la numarul de urgenta 112.

Copil de 13 ani gasit mort in locuinta: Casa era plina de fum. Tatal nu a putut explica ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani, din localitatea vasluiana Blagesti, a fost gasit mort in casa, joi dupa-amiaza, de catre un echipaj de la Serviciul de Ambulanta solicitat sa acorde ajutor minorului aflat in stare de inconstienta.

Un profesor a fost retinut dupa ce a santajat o eleva de 13 ani cu poze nud

Un professor, in varsta de 30 de ani, care preda la doua scoli din Tulcea a creat un cont fals pe o retea de socializare, iar apoi s-a imprietenit cu una dintre elevele sale, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )