Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doar opt persoane ii vor adresa intrebari lui Iohannis la dezbaterea de marti - Mediafax

Adevărul Adevărul,
Doar opt persoane ii vor adresa intrebari lui Iohannis la dezbaterea de marti - Mediafax

Doar opt persoane ii vor adresa intrebari presedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care va avea loc marti, incepand cu ora 15:00, au declarat surse din PNL pentru Mediafax. continuă pe Adevărul

UPDATE Noi detalii despre dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis (surse)

La dezbaterea de marti anuntata de Klaus Iohannis, care va incepe la ora 19. 00, doar noua persoane, din randul politologilor, jurnalistilor si formatorilor de opinie, ii vor adresa intrebari sefului statului.

Digi 24: Rares Bogdan o pune la punct pe Olguta Vasilescu dupa atacul xenofob la adresa lui Klaus Iohannis: Vom face plangere!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat la Digi24 ca PNL va face plangere penala dupa afirmatiile xenofobe ale Olgutei Vasilescu la adresa lui Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in.

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )