Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doctorita din Suceava care SI-A DROGAT COPIII avea in casa mii de medicamente! Specialistii vorbesc despre posibile experimente ale angajatei M.A.I. (VIDEO)

B1 B1,
Doctorita din Suceava care SI-A DROGAT COPIII avea in casa mii de medicamente! Specialistii vorbesc despre posibile experimente ale angajatei M.A.I. (VIDEO)

Descoperire socanta la Suceava! Politistii si procurorii DIICOT au gasit mii de medicamente emise pe retete speciale in casa si biroul doctoritei din Suceava ai carui copii minori mergeau drogati la. continuă pe B1

Prima tara din lume care interzice minele de extractie a metalelor, din motive de mediu

El Salvador a devenit oficial joi prima tara din lume care interzice minele de extractie a metalelor pe teritoriul sau, argumentand ca aceasta este o activitate daunatoare pentru mediu si pentru.

Britanicii vor extrage cate 30 de tone de aur si argint pe luna la o mina din Suceava

Producatorul de minereu Vast Resources a declarat ca din luna mai va incepe sa extraga lunar de la mina din Manaila, Suceava, aproximativ 30 de tone de concentrat de aur si argint, potrivit.

Cum arata VASUL CU OI din Romania care a SCUFUNDAT o nava militara ruseasca in Marea Neagra! (VIDEO, FOTO)

Vasul Yousarzif-H sub pavilion Togo, care a scufundat nava militara ruseasca Liman in Marea Neagra, este de mici dimensiuni, fiind singurul vapor din flota activa a operatorului Hammami Livestock din Tripoli,.

Cum arata vasul cu oi din Romania care a scufundat nava de razboi ruseasca - VIDEO

O nava sub pavilionul statului Togo a intrat, joi, in coliziune cu o nava-spion a Rusiei in apropierea coastelor turce ale Marii Negre. Nava cargo plecase miercuri din Romania, de la Constanta.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )