Libnet.ro
UNICEF

01:06

Documentele care il pot distruge pe Iohannis. Noi marturii despre implicarea lui Klaus Iohannis in traficul cu copii

Antena3 Antena3,
Documentele care il pot distruge pe Iohannis. Noi marturii despre implicarea lui Klaus Iohannis in traficul cu copii

Noi marturii despre implicarea lui Klaus Iohannis in traficul cu copii, imediat dupa revolutie. Site-ul justitiarul. ro publica un interviu cu bunica celor trei copii, a caror infiere a fost intermediata de. continuă pe Antena3

Noi detalii despre iPhone 6 desprinse din manualul ,,oficial

Daca v-ati saturat de carcase de iPhone 6 ,,scapate pe internet, de aceasta data vorbim de un manual al noului aparat ce pare a fi oficial. intr-o perioada in care nu trece o zi fara sa aflam ceva posibil sau probabil despre iPhone 6, este placut sa vedem ca macar sursa acestor informatii nu ramane niciodata aceeasi. De aceasta data este vorba de un iPhone 6 Quick Start Guide sau manualul pe care il veti gasi in cutia fiecarui nou [].

iPhone 6, noi detalii despre rezolutia ecranului

IPhone 6 mai are doar doua saptamani pana ce se lanseaza si informatiile despre el se aduna din ce in ce mai mult, facand o imagine generala a telefonului. Astazi ecranul dispozitivului. iPhone 6 va sosi in septembrie cu doua tipuri de ecran, de 4,7 si de 5,5 inci. Pentru a rezista pe piata, Apple are nevoie sa arate ca se aliniaza dorintelor clientilor. Telefoanele companiei de pana acum aveau o densitate a pixelilor de 326 de pixeli pe [].

Cutremur de 6,9 in Peru. Astfel de seisme declanseaza uneori tsunami locale care pot fi distrugatoare

Un cutremur cu magnitudinea 6,9 a avut loc duminica in sudul Peru, potrivit Institutului american pentru studii geologice USGS), care a anuntat initial ca seismul are grade. Protectia Civila din Peru nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )