Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doi angajati ai Aeroportului Sibiu, in carantina la spital, dupa moartea unui coleg.

România Liberă România Liberă,
Doi angajati ai Aeroportului Sibiu, in carantina la spital, dupa moartea unui coleg.

Doi angajati ai Aeroportului din Sibiu au ajuns, marti seara, la Spitalul Judetean Sibiu, cu simptome ale unor afectiuni respiratorii, ei fiind trimisi la unitatea sanitara si internati dupa ce un coleg de-al lor, care avea simptome similare, a murit luni, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, Decebal Todarita, a declarat ca doi barbati, angajati ai Aeroportului din Sibiu, au ajuns, marti seara, la Unitatea de Primiri Urgente, cu simptome ale unor afectiuni . continuă pe România Liberă

Doi angajati ai Aeroportului Sibiu, in carantina la spital, dupa moartea unui coleg

Analize de urgenta la Institutul Cantacuzino, dupa ce doi angajati ai Aeroportului din Sibiu au ajuns la spital, cu simptome ale unor afectiuni respiratorii. Ei au fost internati si se afla in carantina,.

Doi angajati ai Aeroportului Sibiu, in carantina la spital, dupa moartea unui coleg cu afectiuni respiratorii

Analize de urgenta la Institutul Cantacuzino, dupa ce doi angajati ai Aeroportului din Sibiu au ajuns la spital, cu simptome ale unor afectiuni respiratorii. Ei au fost internati si se afla in carantina,.

UPDATE. Doi angajati ai Aeroportului Sibiu, in carantina la spital, dupa moartea unui coleg.

Doi angajati ai Aeroportului din Sibiu au ajuns, marti seara, la Spitalul Judetean Sibiu, cu simptome ale unor afectiuni respiratorii, ei fiind trimisi la unitatea sanitara si internati dupa ce un coleg de-al lor, care avea simptome similare, a murit luni, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, Decebal Todarita, a declarat ca cei doi pacienti internati si izolati, marti seara, sunt in stare buna, stabila. Cei doi pacienti sunt in continuare internati si .

Doi angajati ai Aeroportului Sibiu au fost internati cu probleme respiratorii, dupa moartea unui coleg

Doi angajati ai Aeroportului din Sibiu au ajuns, marti seara, la Spitalul Judetean Sibiu, cu simptome ale unor afectiuni respiratorii, ei fiind trimisi la unitatea sanitara si internati dupa ce un coleg de-al.

Dolj: Fetita de doi ani, la spital dupa ce a baut 1 litru de visinata dintr-o sticla gasita in casa

Incident socant in localitatea doljeana Scaesti. O fetita in varsta de doi ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a intoxicat cu alcool. Ea a fost gasita in stare de inconstienta intr-un.

Doi angajati ai Ministerului de Interne au fost prinsi la volan, in stare de ebrietate

Oamenii legii au amendat 15 soferi, printre care doi angajati ai Ministerului Afacerilor Interne si un lucrator de la Serviciul Protectie si Paza de Stat.

Trei zile de doliu national in Portugalia dupa moartea lui Eusebio

Guvernul portughez a decretat trei zile de doliu national, dupa moartea legendarului fotbalist Eusebio, care a incetat din viata la 71 de ani, din cauza unui stop cardiac, informeaza Record.

TREI ZILE DE DOLIU national in Portugalia, dupa moartea lui Eusebio

Guvernul portughez a decretat trei zile de doliu national, dupa moartea legendarului fotbalist Eusebio, care a incetat din viata la 71 de ani, din cauza unui stop cardiac, informeaza Record, conform.

Trei zile de doliu national in Portugalia dupa moartea lui Eusebio

Guvernul portughez a decretat trei zile de doliu national, dupa moartea legendarului fotbalist Eusebio, care a murit la 71 de ani, din cauza unui stop cardiac. Premierul portughez Pedro Passos Coelho a afirmat ca.

Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta la Spitalul Judetean Sibiu

MinisterulSanatatii a declansat, miercuri, o ancheta la Spitalul Judetean Sibiu, dupa ce doi angajati ai Aeroportului din Sibiu au ajuns la spital, cu simptome ale unor afectiuni respiratorii,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )