Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta la Spitalul Judetean Sibiu

B1 B1,
Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta la Spitalul Judetean Sibiu

MinisterulSanatatii a declansat, miercuri, o ancheta la Spitalul Judetean Sibiu, dupa ce doi angajati ai Aeroportului din Sibiu au ajuns la spital, cu simptome ale unor afectiuni respiratorii,. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii a cerut ancheta la Spitalul din Satu Mare, acolo unde conditiile rivalizeaza cu cele de Ev Mediu

Ministerul Sanatatii a cerut DSP Satu Mare sa faca, impreuna cu CJ, o ancheta la Spitalul Judetean, pentru a verifica conditiile igienico-sanitare si modalitatea in care sunt tratati pacientii, dupa ce.

Ancheta la Spitalul Judetean Satu Mare.

Ministerul Sanatatii a cerut DSP Satu Mare sa faca, impreuna cu CJ, o ancheta la Spitalul Judetean, pentru a verifica conditiile igienico-sanitare si modalitatea in care sunt tratati pacientii, dupa ce in presa au aparut imagini cu pacienti internati in saloane insalubre, cu pereti plini de igrasie, informeaza Mediafax. Ministerul Sanatatii a solicitat conducerii DSP Satu Mare ca, impreuna cu o echipa de control de la Consiliul Judetean, in subordinea caruia se afla unitatea sanitara, sa .

Pereti scorojiti, plini de igrasie si calorifere ruginite la Spitalul Judetean din Satu-Mare. Ministerul Sanatatii a cerut o ancheta la unitatea sanitara

Dupa ce Ministerul Sanatatii a trimis in luna decembrie 2013 o echipa de control la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, in urma unor sesizari facute de medicii din unitatea sanitara, un alt spital, de aceasta data din nordul tarii, a captat atentia ministerului. Concret, Spitalul Judetean Satu Mare este supus unui control al inspectorilor sanitari, verificarile fiind facute de Directia de Sanatate Publica DSP) si Consiliul Judetean CJ).

Masuri in spitalul judetean Bacau. Sase saloane ale Sectiei de Pediatrie au fost inchise din cauza conditiilor precare de igiena

Sase saloane ale Sectiei de Pediatrie din Spitalul Judetean Bacau au fost inchise din cauza conditiilor precare de igiena. Ministerul Sanatatii a solicitat public declansarea unei anchete dupa ce in preasa.

Solutie extrema la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia: mita cu chitanta

La Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia medicii nu primesc spaga, ci donatii. Unitatea medicala a creat un sistem prin care banii din plicuri nu intra in buzunarele doctorilor, ci intr-un fond comun din care se fac investitii si sunt platite cadrele medicale cu salarii mici. Mecanismul are la baza un ONG, prin care sunt atrase fonduri catre spital.

Un barbat de 48 de ani si-a pus capat zilelor in Spitalul Judetean din Satu Mare

Un barbat de 48 de ani si-a pus capat zilelor in Spitalul Judetean din Satu Mare. A recurs la gestul disperat din cauza unei boli grele de care suferea. Mai mult, colegii de salon spun ca barbatul era singur, iar.

Investitii de aproximativ 11 milioane de euro in Spitalul Judetean din Timisoara

Conform autoritatilor judetene, principalul spital al zonei va beneficia, in 2014, de investitii importante, Ambulatoriul si Urgentele de la Spitalul Judetean urmand sa fie renovate si dotate cu aparatura de ultima generatie.

Inspectie la spitalul judetean din Bacau in cazul unui copil legat cu hamul

Un copil de la sectia de pediatrie din spitalul judetean din Bacau este legat cu hamul de gratiile patului, reprezentantii spitalului motivand aceasta masura prin lipsa de personal. Vasile Barbu, presedintele Asociatiei Pacientilor, a explicat, la un post de televiziune, ca exista o lege pe aceasta tema care nu prevede sanctiuni.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )