Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doi barbati din Blaj au murit intr-un cumplit accident produs in Valcea

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Blaj au murit intr-un cumplit accident produs in Valcea

Doi barbati de 65 respectiv 46 de ani din Blaj au murit, duminica dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost implicat intr-un grav accident rutier, produs in municipiul Ramnicu Valcea. Masina in care se aflau cei doi a patruns pe contrasens, izbind violent un alt autoturism care circula regulamentar. continuă pe Adevărul

Tragedie in Timis: Trei persoane au murit intr-un accident in care a fost implicat un TIR

Tragedie in judetul Timis, pe DN6. Trei oameni si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier produs in apropiere de localitatea Remetea. Unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o.

Un roman a murit intr-un incident pe o pista de schi din statiunea bulgara Bansko

Un schior roman a murit vineri in Bulgaria, in urma unui incident care a avut loc pe o pista din statiunea bulgara de schi Bansko, scrie presa bulgara. Tanarul in varsta de 26-27 de ani a cazut pe pista de.

Viata bate filmul - unul dintre cele mai frumoase apusuri din viata mea intr-un tramvai soios

O poveste din RATB inceputa de la capatul lu paishpe, sambata pe dupa-amiaza. O zi ploioasa si umeda, ce mai mult aducea a inceput de primavara decat a juma de ianuarie. Pierdusem la mustata primul tramvai asa ca tacticoasa mi-am ocupat un loc in cel care isi astepta randul la start. Un tramvai jegos si mirosind ingrozitor, a mahala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )