Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tragedie in Timis: Trei persoane au murit intr-un accident in care a fost implicat un TIR

B1 B1,
Tragedie in Timis: Trei persoane au murit intr-un accident in care a fost implicat un TIR

Tragedie in judetul Timis, pe DN6. Trei oameni si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier produs in apropiere de localitatea Remetea. Unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o. continuă pe B1

Un angajat de la inmatriculari Auto cercetat in dosarul politistilor corupti, implicat intr-un accident rutier

Vineri dimineata, Ilie Ceuca, un angajat al Serviciului de inmatriculari a fost implicat intr-un accident rutier la iesirea din Bistrita. Se pare ca masina condusa de functionar a lovit din spate un alt autoturism care circula regulamentar. Numele lui Ilie Ceuca apare in dosarul politistilor corupti, acesta fiind si cel cercetat penal.

Iubitul lui Miley Cyrus implicat intr-un accident de automobil! Ce a patit Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger, fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger si al jurnalistei Maria Shriver, a fost implicat intr-un accident de.

Cumnatul lui Victor Ponta si alte trei persoane, retinute de procurorii DNA Ploiesti

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, si alte trei persoane, printre care un angajat al SC HidroPrahova, au fost retinuti in noaptea de marti spre miercuri de procurorii DNA Ploiesti. in aceeasi cauza au fost pusi sub control judiciar deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova.

Un roman a murit intr-un incident pe o pista de schi din statiunea bulgara Bansko

Un schior roman a murit vineri in Bulgaria, in urma unui incident care a avut loc pe o pista din statiunea bulgara de schi Bansko, scrie presa bulgara. Tanarul in varsta de 26-27 de ani a cazut pe pista de.

Patru persoane ridicate intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 130 de milioane de lei

Patru persoane au fost ridicate, joi, de politistii bucuresteni, intr-un dosar de evaziune fiscala cu lucrari de reabilitare termica, in care sunt implicate peste 100 de firme fantoma, prejudiciul total fiind stabilit la aproximativ 130 de milioane de lei, informeaza Politia Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )