Libnet.ro
UNICEF

17:30

Doi barbati au furat, de Sf. Valentin, o avere din casa unei tinere de 23 ani

Adevărul Adevărul,
Doi barbati au furat, de Sf. Valentin, o avere din casa unei tinere de 23 ani

Doi barbati, de 21, respectiv 24 ani, au furat dintr-o locuinta din Bals bijuterii in valoare de 90. 000 lei. Au fost prinsi dupa patru zile. continuă pe Adevărul

Filmul descinderii cu scandal din casa politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Mascatii au vorbit in soapta cu copiii: Buna dimineata. Stai linistit!

Jurnalistii de la Libertatea au publicat imaginile descinderii din 13 februarie, cand mascatii au patruns in casa unde locuiesc sotia si cei doi copii ai consilierul judetean din Brasov Andrei Kadas.

Beneficiile plecarii Printului Harry din Casa Regala. Ce se intampla acum intre William si Charles

Retragerea Printului Harry din Casa Regala a adus multe schimbari si in privinta unora dintre rudele britanice. Ce s-a intamplat in cele doua luni de cand ducii de Sussex au decis sa nu se mai bucure de titulaturile primite? O experta in eticheta regala a adus in prim-plan dezvaluiri controversate. Beneficiile plecarii Printului Harry din .

Doi fosti detinuti, condamnati la ani grei de inchisoare pentru trafic de droguri

Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale PCCOCS) a obtinut in instanta de judecata condamnarea la pedeapsa cu inchisoarea pentru 14 si, respectiv, 13 ani a doi barbati recent eliberati conditionat din detentie, pentru infractiunea de plantare, pastrare si vanzare de marijuana in proportii deosebit de mari.

O femeie de 250 de kilograme din Olt, scoasa cu pompierii din casa. Imagini din timpul interventiei

Paramedicii ISU Olt au intervenit de urgenta, luni, la o pacienta din Valcea, intrucat echipajele SMURD din judet nu aveau dotarile necesare, scrie Gazeta Valceana. Ce s-a intamplat cu femeia. O femeie de 250 de kilograme din Olt, scoasa cu pompierii din casa Angajatii ISU Valcea au fost solicitati sa transporte luni o femeie de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )