Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doi barbati au murit dupa ce s-au rasturnat cu vehiculele pe care le conduceau

Adevărul Adevărul,
Doi barbati au murit dupa ce s-au rasturnat cu vehiculele pe care le conduceau

Doi barbati si-au pierdut viata sambata dupa-masa in doua accidente distincte produse pe raza judetului Bistrita-Nasaud la doar o ora distanta, in ambele cazuri fiind vorba despre vehicule rasturnate in zona montana. continuă pe Adevărul

Bistrita-Nasaud. Doi barbati au murit in doua accidente rutiere

Doi barbati si-au pierdut viata sambata dupa-masa in doua accidente distincte produse pe raza judetului Bistrita-Nasaud la doar o ora distanta, in ambele cazuri fiind vorba despre vehicule rasturnate.

Cei doi barbati care l-au insotit pe damboviteanul ucis de urs au interdictie de a ...

Cei doi barbati din comuna damboviteana Moroeni, care l-au insotit pe barbatul de 63 de ani ucis de urs, retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore sub acuzatiile de complicitate la braconaj cinegetic, respectiv favorizarea infractorului, au primit interdictie de a parasi tara pentru 30 de zile. Magistratii Judecatoriei Pucioasa au decis, joi, ca cei doi barbati sa fie cercetati in libertate, ei primind insa interdictie de a parasi tara pentru 30 de zile, transmite corespondentul .

Doi barbati care l-au insotit pe damboviteanul ucis de urs, retinuti pentru 24 de ore sub acuzatii de complicitate la braconaj

Doi barbati din Moroieni care l-au insotit pe damboviteanul de 63 de ani ucis de urs, miercuri dimineata, au fost retinuti miercuri seara pentru 24 de ore sub acuzatii de complicitate la braconaj cinegetic, respectiv favorizarea infractorului, informeaza Mediafax. Cei doi barbati le-au povestit anchetatorilor ca animalul a fost prins in lat inca de marti si ca miercuri dimineata s-au dus toti trei ca sa-l ucida si sa-l transporte apoi cu o caruta. Victima s-a apropiat de urs pentru a-l strapunge cu o lance improvizata moment in care animalul, care era ranit, s-a zbatut si s-a desprins din capcana.

Craiova. Doi barbati au fost retinuti de politisti, pentru detinere si comercializare de tigari de contrabanda

Doi barbati din Craiova au fost retinuti de politistii doljeni, in noaptea de vineri spre sambata, pentru savarsirea infractiunilor de detinere si comercializare de tigari de.

Doi barbati care l-au insotit pe damboviteanul ucis de urs, retinuti pentru 24 de ore

Doi barbati din Moroieni care l-au insotit pe damboviteanul de 63 de ani ucis de urs, miercuri dimineata, au fost retinuti in cursul serii, pentru 24 de ore, sub acuzatiile de complicitate la braconaj.

Doi barbati care l-au insotit pe barbatul ucis de urs in Moroieni, retinuti pentru 24 de ore

Doi barbati din localitatea damboviteana Moroieni care l-au insotit pe barbatul de 63 de ani ucis de urs, miercuri dimineata, au fost retinuti pentru 24 de ore, sub acuzatiile de complicitate la braconaj.

O fetita de 1 an a murit dupa ce concubinul mamei a lovit-o de peretii din baie pentru ca plangea

O fetita de 1 an si doua luni a murit dupa ce a fost lovita cu capul de peretii din baie de concubinul mamei ei, informeaza Adevarul. Barbatul de 23 de ani din Iasi este nu a mai suportat s-o auda pe.

Ursul care a atacat doi barbati intr-o padure din Arges a fost impuscat

UPDATE: Ursul care a atacat doi padurari in padurea din localitatea argeseana Corbeni a fost impuscat, a declarat prefectul judetului Arges, Cristian Soare, citat de Mediafax. Un padurar a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )