Libnet.ro
UNICEF

18:30

Doi batrani au murit dupa ce buteliile le-au explodat in casa. Tavanul s-a prabusit peste ei

Antena3 Antena3,
Doi batrani au murit dupa ce buteliile le-au explodat in casa. Tavanul s-a prabusit peste ei

Doi batrani de 86 si 88 de ani din judetul Braila, sot si sotie, au murit in urma unui incendiu puternic urmat de doua explozii. Prima deflagratie s-a produs din cauza unei instalatii improvizate care conecta. continuă pe Antena3

Doi batrani din satul Mihail Kogalniceanu, comuna Ramnicelu, au avut un sfarsit cumplit, dupa ce butelia din locuinta a facut explozie

Explozia unei butelii de aragaz a facut doua victime in satul Mihail Kogalniceanu, comuna Ramnicelu, din judetul Braila. Doi batrani si-au pierdut viata in urma deflagratiei ce s-a produs in dupa-amiza zilei de miercuri, 11 februarie, in jurul orei 14.

Ucraina: Cel putin o persoana a murit dupa ce o statie de autobuz din Donetsk a fost lovita de un obuz

Cel putin o persoana a murit miercuri cand un obuz a lovit o statie de autobuz din centrul orasului Donetsk din estul Ucrainei, controlat de rebeli, transmite Reuters.

Bucuresti. Un barbat a murit dupa ce a cazut sub un tramvai in statia Sfantul Gheorghe

Un barbat a murit, luni, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut sub un tramvai in statia Sfantul Gheorghe, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera, Andrei Codau.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub tramvai, in Bucuresti

Un barbat a murit, luni, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut sub un tramvai in statia Sfantul Gheorghe, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera, Andrei Codau, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )