Libnet.ro
UNICEF

18:15

Doi copii au cazut in raul Olt: unul a fost recuperat. Scafandrii, chemati sa-l caute pe al doilea

Adevărul Adevărul,
Doi copii au cazut in raul Olt: unul a fost recuperat. Scafandrii, chemati sa-l caute pe al doilea

Doi copii au cazut in raul Olt, in zona digului din preajma localitatilor Bradu si Avrig, judetul Sibiu. Unul dintre ei a fost salvat de un pescar. continuă pe Adevărul

UPDATE Doi copii au cazut in raul Olt: unul a fost recuperat, al doilea - gasit decedat dupa 3 ore de cautari

Doi copii au cazut in raul Olt, in zona digului din preajma localitatilor Bradu si Avrig, judetul Sibiu. Unul dintre ei a fost salvat de un pescar.

Tragedie intr-un sat din Vaslui. Doi copii de 11 ani s-au inecat in canalul unui iaz pe care Primaria il amenaja in zona

Doi copii de 11 ani au fost gasiti morti in noaptea de miercuri spre joi 11/12 iulie) intr-un canal de colectare a apei din localitatea vasluiana Babosi Hoceni).

UPDATE Trei persoane, dintre care doi copii de 4 si 7 ani, au murit luate de apele unui parau

Trei persoane, doi copii si bunica lor, au fost luate marti seara de apele unui parau, in judetul Tulcea. Pompierii cauta in continuare un barbat disparut care era cu cei trei intr-o caruta.

Sibiu: Un copil de 14 ani, gasit inecat in raul Olt

UPDATE:Copilul, in varsta de 14 ani, a fost gasit mort. Un copil, in varsta de 14 ani, este cautat, vineri seara, pe raul Olt, in zona localitatii Bradu, din judetul Sibiu, dupa ce acesta s-ar fi.

Dezastru ecologic pe raul Olt. Barajul de la Draganesti e acoperit de un munte de gunoaie

Peisaj dezolant pe raul Olt, in zona barajului de la Draganesti. Ploile au adus in ultima perioada de la PET-uri pana la animale si pasari moarte, conform presei locale. Oamenii se plang de mirosul care.

Thailanda: nca doi copii au fost scosi din pestera inundata / Ultimii trei copii urmeaza sa fie salvati n orele urmatoare

Inca doi copii au fost evacuati marti din pestera inundata din Thailanda, anunta autoritatile locale, citate de AFP. in pestera mai raman trei copii, care ar urma sa fie salvati in orele urmatoare.

Tragedie in Vaslui. Doi copii au fost gasiti inecati intr-un iaz

Tragedie in judetul Vaslui. Doi copii au fost gasiti inecati intr un iaz din satul Barbosi. Parintii ii cautau cu disperare de zeci de ore. Copiii au fost cautati de ieri, de la pranz, pana in.

Piatra Neamt: Doi copii de 10 ani au dat foc unei masini

Doi copii, in varsta de 10 ani, sunt autorii unui incendiu care a distrus o masina, la Piatra Neamt, martorii declarand ca i-au vazut dand foc si apoi fugind pe biciclete. Pompierii au stins flacarile.

DOLIU in Vaslui: Doi copii s-au inecat intr-un iaz

Doi copii s-au inecat intr-un iaz din satul Barbosi, comuna Hoceni, din judetul Vaslui. Potrivit mamei unuia dintre cei doi micuti, care a anuntat miercuri disparitia copilului sau, acestia s-au jucat in.

Sase turisti, intre care doi copii, RATACITI in Muntii Fagaras

Sase persoane, intre care doi copii, s-au ratacit, miercuri, in timp ce coborau de pe Varful Moldoveanu, din masivul Fagaras. Au urcat pe Varful Moldoveanu si doreau sa ajunga la masini, in zona Vale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )