Libnet.ro
UNICEF

19:00

Doi copiloti din Raliul Sbiului au fost accidentati intr-o ciocnire pe traseu

România Liberă România Liberă,
Doi copiloti din Raliul Sbiului au fost accidentati intr-o ciocnire pe traseu

Doi copiloti de la Raliul Sibiului se afla la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, unde li se fac investigatii medicale dupa ce au suferit rani usoare in urma unei ciocniri pe traseu, in proba speciala de noapte. continuă pe România Liberă

Braila: O adolescenta de 17 ani a fost lovita intr-un grav accident rutier

O adolescenta, in varsta de 17 ani, a fost implicata intr-un grav accident rutier, care s-a petrecut intr-o intersectie aglomerata din Braila, potrivit Protv. Accidentul s-a produs din.

Doua bombe artizanale, in stare de functionare, au fost gasite intr-un hotel din Viena

Doua bombe artizanale , in stare de functionare au fost gasite in Viena, acestea se aflau intr-o camera de hotel din capitala Austria, doi suspecti au fost aretstat in acest caz, conform Politiei.

Doi tineri din Sibiu au investit intr-o carmangerie de familie: ce planuri au cu Batranu Sas

Doi fosti colegi de scoala generala, Adrian Munteanu si Andrei Dragan Radulet, au investit in urma cu patru ani 60. 000 de euro intr-o carmangerie de familie si un brand care, altfel, ar fi disparut. In prezent, Batranu Sas numara cinci magazine.

Doi elevi din Motru au fost muscati de un maidanez ingrijit chiar de directorul liceului, un cunoscut protector al cainilor fara stapan

Doi elevi din municipiul Motru au ajuns la spital dupa ce au fost muscati de un caine agresiv. Este vorba de o eleva in varsta de 19 ani, din clasa a XII-a, de la Colegiul National George Cosbuc, si de un baietel de noua ani, de la o scoala generala din apropiere.

Aeroportul din Amsterdam a fost partial evacuat dupa o alerta cu bomba

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )