Libnet.ro
UNICEF

07:00

Aeroportul din Amsterdam a fost partial evacuat dupa o alerta cu bomba

România Liberă România Liberă,
Aeroportul din Amsterdam a fost partial evacuat dupa o alerta cu bomba

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata. continuă pe România Liberă

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost redeschis complet, dupa alerta cu bomba

ACTUALIZARE 11:51 Aeroportul Schiphol din Amsterdam functiona normal miercuri dimineata dupa ce a fost partial evacuat, marti seara, din cauza unei alerte cu bomba, relateaza DPA.

Aeroportul Schiphol din Amsterdam, partial evacuat dupa o alerta, o arestare

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata, a informat o purtatoare de cuvant a aeroportului, citata de AFP.

Olanda: Aeroportul Schiphol din Amsterdam, partial evacuat dupa o alerta cu bomba (VIDEO)

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba. Conform unei purtatoare de cuvant a aeroportului, o persoana a fost arestata, potrivit.

Alerta pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. O persoana a fost arestata

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata, a informat o purtatoare de cuvant a aeroportului, citata de.

Aeroportul din Amsterdam a fost evacuat din cauza unui polonez fara adapost

Un polonez fara adapost aflat sub influenta alcoolului si care a afirmat ca este terorist a provocat evacuarea partiala de marti a aeroportului Amsterdam-Schiphol, la trei saptamani dupa atentatele din.

Un roman a sarit la gatul politistilor in aeroportul din Dortmund: Va tai pe toti!

Scene incredibile pe aeroportul din Dortmund. Un roman care tocmai sosise cu avionul din Bucuresti a fost retinut de politistii germani. Dupa ce i-au verificat actele, politistii de frontiera au.

Om de afaceri ucis din gelozie! Crima a fost descoperita abia dupa sase ani

Tribunalul Bucuresti a dispus marti arestarea preventiva a unui barbat din judetul Gorj sub acuzatia de omor si profanare de morminte dupa ce in 2010 ar fi ucis pe fostul sot al iubitei sale, trupul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )