Libnet.ro
UNICEF

09:30

Aeroportul din Amsterdam a fost evacuat din cauza unui polonez fara adapost

Antena3 Antena3,
Aeroportul din Amsterdam a fost evacuat din cauza unui polonez fara adapost

Un polonez fara adapost aflat sub influenta alcoolului si care a afirmat ca este terorist a provocat evacuarea partiala de marti a aeroportului Amsterdam-Schiphol, la trei saptamani dupa atentatele din. continuă pe Antena3

Aeroportul din Amsterdam a fost partial evacuat dupa o alerta cu bomba

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata.

Aeroportul Schiphol din Amsterdam, partial evacuat dupa o alerta, o arestare

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata, a informat o purtatoare de cuvant a aeroportului, citata de AFP.

Olanda: Aeroportul Schiphol din Amsterdam, partial evacuat dupa o alerta cu bomba (VIDEO)

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba. Conform unei purtatoare de cuvant a aeroportului, o persoana a fost arestata, potrivit.

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost redeschis complet, dupa alerta cu bomba

ACTUALIZARE 11:51 Aeroportul Schiphol din Amsterdam functiona normal miercuri dimineata dupa ce a fost partial evacuat, marti seara, din cauza unei alerte cu bomba, relateaza DPA.

Alerta in Amsterdam: aeroportul Schiphol a fost evacuat partial, o persoana a fost arestata

Efective inarmate ale politiei militare olandeze au actionat la aeroportul Schiphol din Amsterdam, marti noapte, arestand un suspect in urma unei alerte de securitate care a rezultat in evacuarea partiala a persoanelor din incinta aeroportului, relateaza AFP.

Alerta pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. O persoana a fost arestata

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata, a informat o purtatoare de cuvant a aeroportului, citata de.

Un roman a sarit la gatul politistilor in aeroportul din Dortmund: Va tai pe toti!

Scene incredibile pe aeroportul din Dortmund. Un roman care tocmai sosise cu avionul din Bucuresti a fost retinut de politistii germani. Dupa ce i-au verificat actele, politistii de frontiera au.

Scandal urias in cazul copiilor bolnavi din Arges. Ministrul Sanatatii: Cauza o stim absolut precis. Este E-coli producatoare de toxina

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu, care a fost prezent marti la Spitalul Marie Curie, a multumit intregului personal al unitatii medicale pentru modul in care a tratat.

Politisti sanctionati de cetateni. Unde a fost lasata masina unui echipaj de politie din Cluj

O masina a politiei din Cluj-Napoca a fost parcata intr-o zona care nu permite oprirea autoturismelor, in apropierea unui fast-food. in loc sa fie un exemplu pentru ceilalti participanti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )