Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alerta pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. O persoana a fost arestata

Antena3 Antena3,
Alerta pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. O persoana a fost arestata

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata, a informat o purtatoare de cuvant a aeroportului, citata de. continuă pe Antena3

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost redeschis complet, dupa alerta cu bomba

ACTUALIZARE 11:51 Aeroportul Schiphol din Amsterdam functiona normal miercuri dimineata dupa ce a fost partial evacuat, marti seara, din cauza unei alerte cu bomba, relateaza DPA.

Aeroportul Schiphol din Amsterdam, partial evacuat dupa o alerta, o arestare

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata, a informat o purtatoare de cuvant a aeroportului, citata de AFP.

Olanda: Aeroportul Schiphol din Amsterdam, partial evacuat dupa o alerta cu bomba (VIDEO)

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba. Conform unei purtatoare de cuvant a aeroportului, o persoana a fost arestata, potrivit.

Aeroportul din Amsterdam a fost partial evacuat dupa o alerta cu bomba

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial marti seara in urma unei alerte cu bomba, iar o persoana a fost arestata.

Alerta in Amsterdam: aeroportul Schiphol a fost evacuat partial, o persoana a fost arestata

Efective inarmate ale politiei militare olandeze au actionat la aeroportul Schiphol din Amsterdam, marti noapte, arestand un suspect in urma unei alerte de securitate care a rezultat in evacuarea partiala a persoanelor din incinta aeroportului, relateaza AFP.

Texas nu e Romania. O profesoara a fost arestata dupa ce a lovit si a jignit un elev (VIDEO)

O profesoara de matematica din Texas a fost arestata dupa ce a aparut intr-un filmulet in care isi batea un elev. Mary A. Hastings, profesoara in varsta de 63 de ani, si-a lovit.

Expert belgian: Marturisirea lui Abrini cum ca el este barbatul cu palarie de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles este putin credibila

Marturisirea facuta anchetatorilor de belgiano-marocanul Mohamed Abrini, potrivit careia el este barbatul cu palarie, adica al treilea terorist de pe aeroportul international Zaventem din Bruxelles la 22 martie, este considerata putin realista de catre un expert in lumea araba si in islam, pe care l-a consultat duminica agentia Belga, potrivit Agerpres, care citeaza EFE.

O femeie din Brasov a fost evacuata cu scandal. Crestea peste 20 de caini intr-o singura incapere

O femeie din Brasov a fost evacuata cu scandal de catre mascati, dupa ce vecinii au alertat Politia Animalelor de faptul ca femeia creste, intr-o singura incapere, nu mai putin de 21 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )