Libnet.ro
UNICEF

00:08

Doi directori din Primaria sectorului 2 au fost SANCTIONATI.

România Liberă România Liberă,
Doi directori din Primaria sectorului 2 au fost SANCTIONATI.

Doi directori din Primaria sectorului 2 au fost SANCTIONATI. continuă pe România Liberă

Cazul copilului ucis de caini. Doi directori din Primaria sectorului 2 au fost SANCTIONATI.

Primarul Neculai Ontanu a dispus sanctionarea a doi directori din cadrul Primariei sectorului 2 pentru lipsa de reactie in cazul tragediei in care un copil a fost omorat de caini in apropiere de parcul Tei. Aurel Dobrila, director general al Politiei Locale a Primariei Sectorului 2 si Isabela Hurjui, director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 vor fi amendati pentru lipsa de reactie in realizarea atributiilor ce revin conform legii. De asemenea, .

Directori din Primarie, sanctionati pentru lipsa de reactie

Directorul General al Politiei Locale si Directorul General al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 au fost sanctionati cu propunerea de desfacere a contractelor de munca.

Ontanu, dupa ce un copil a fost sfasiat de maidanezi: Primaria sectorului 2 nu are atributii in strangerea cainilor vagabonzi

Primaria sectorului 2 poate doar steriliza, la cerere, animalele de companie, iar de problema cainilor in Bucuresti se ocupa Primaria Capitalei, cea care are atributii stricte in acest caz, a precizat, luni,.

Primaria Sectorului 2: Vom face un control la firma pe terenul careia copilul de patru ani a fost ucis de caini

Primaria Sectorului 2 a anuntat ca va face un control la firma pe terenul careia copilul de patru ani a fost ucis de caini, dupa ce va fi identificat proprietarul, in conditiile in care in baza de date figureaza societatea Lacul Tei Laguna SRL, insa aceasta ar fi cedat o parte din teren, a declarat Anatol Albu.

COPIL OMORAT DE CAINE. Primaria Sectorului 2 va verifica firma care detine terenul.

Primaria Sectorului 2 va face un control la firma pe terenul careia copilul de patru ani a fost ucis de caini, dupa ce va fi identificat proprietarul, in conditiile in care in baza de date figureaza societatea Laguna Tei, insa aceasta ar fi cedat o parte din teren, a declarat Anatol Albu, conform Mediafax. Purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 2, Anatol Albu, a declarat, pentru Mediafax, ca, in prezent, reprezentantii autoritatii locale sunt in faza de identificare a celui care detine .

Carduri de acces pentru elevi in toate scolile si liceele din sector, odata cu inceperea anului scolar - anunta Primaria Sectorului 1 din Bucuresti

Elevii din Sectorul 1 al Bucurestiului vor avea odata cu inceperea noului an scolar carduri de acces in scoala, anunta Primaria Sectorului 1. Institutia precizeaza ca va introduce carduri de acces pentru elevi in toate scolile si liceele din aceasta zona administrativa, cu exceptia scolilor speciale. In acest fel va fi monitorizata si prezenta elevilor la ore, iar la aceste informatii vor avea acces si parintii.

Doi politisti din Dambovita au fost retinuti pentru luare de mita.

Doi politisti din Dambovita au fost retinuti, marti, pentru luare de mita de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie. In urma cercetarilor, ofiterii D. au stabilit ca cei doi agenti de politie au pretins de la doi cetateni suma de 1000 lei, pentru a nu efectua cercetari privind infractiunea de conducere pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice. Ca urmare, ofiterii D. dispus retinerea celor doi agenti de politie precum si celorlalti doi inculpati. Cei patru au .

Domnu militian stai asa...Doi politisti din Dambovita, arestati preventiv pentru luare de mita

Doi politisti din Dambovita au fost arestati preventiv pentru luare de mita, fiind acuzati ca au cerut o mie de lei de la doua persoane pentru a nu le cerceta, dupa ce acestea au fost prinse conducand sub.

Sinteza zilei: Documente explozive care dezvaluie mafia din primaria condusa de Ontanu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei o serie de documente care dezvaluie mafia din cadrul Primariei sectorului 2. Unul dintre documente arata felul in care Neculai.

Doi octogenari din Suceava s-au recasatorit dupa 8 ani de la divort

Nunta anului din Romania nu este o nunta a unor celebritati, ci a unor batrani care au dorit sa isi uneasca din nou destinele, la 80 de ani. Artemizia si Traian Palanciuc au divortat in urma cu 8 ani, pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )