Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi politisti din Dambovita au fost retinuti pentru luare de mita.

România Liberă România Liberă,
Doi politisti din Dambovita au fost retinuti pentru luare de mita.

Doi politisti din Dambovita au fost retinuti, marti, pentru luare de mita de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie. In urma cercetarilor, ofiterii D. au stabilit ca cei doi agenti de politie au pretins de la doi cetateni suma de 1000 lei, pentru a nu efectua cercetari privind infractiunea de conducere pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice. Ca urmare, ofiterii D. dispus retinerea celor doi agenti de politie precum si celorlalti doi inculpati. Cei patru au . continuă pe România Liberă

Domnu militian stai asa...Doi politisti din Dambovita, arestati preventiv pentru luare de mita

Doi politisti din Dambovita au fost arestati preventiv pentru luare de mita, fiind acuzati ca au cerut o mie de lei de la doua persoane pentru a nu le cerceta, dupa ce acestea au fost prinse conducand sub.

Doi politisti de la IPJ Dambovita, arestati preventiv pentru luare de mita

Patru persoane, intre care doi politisti din Dambovita au fost arestate preventiv pentru luare de mita. Oamenii legii sunt acuzati ca au cerut o mie de lei de la doua persoane pentru a nu le cerceta, dupa ce acestea au fost prinse conducand sub influenta bauturilor alcoolice.

Dambovita: Doi politisti au fost arestati preventiv pentru luare de mita

Doi politisti din Dambovita au fost arestati preventiv, miercuri, pentru luare de mita, cei doi agenti fiind dusi in arestul Politiei Dambovita. Cei doi sunt acuzati ca au cerut o mie de lei de la doua.

Doi veri din Barlad, urmariti internationali pentru mai multe furturi in Ialia, prinsi de poitistii romani

Doi barbati din Barlad, unul de 40 de ani si celalalt de 23 de ani, au fost prinsi de politisti, ei fiind dati in urmarire internationala de autoritatile italiene, dupa ce au comis mai multe furturi de cupru, timp de 6 luni, in Peninsula.

Cazul copilului ucis de caini. Doi directori din Primaria sectorului 2 au fost SANCTIONATI.

Primarul Neculai Ontanu a dispus sanctionarea a doi directori din cadrul Primariei sectorului 2 pentru lipsa de reactie in cazul tragediei in care un copil a fost omorat de caini in apropiere de parcul Tei. Aurel Dobrila, director general al Politiei Locale a Primariei Sectorului 2 si Isabela Hurjui, director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 vor fi amendati pentru lipsa de reactie in realizarea atributiilor ce revin conform legii. De asemenea, .

Tanarul care si-a ucis doi prieteni in accidentul de la Aurora a fost retinut pentru 24 de ore

Tanarul care si-a ucis cu masina doi prieteni, dupa ce a baut si a facut accident a fost trimis dupa gratii. El ar putea fi retinut pentru 29 de zile pentru ucidere din culpa.

Bancul zilei: Doi politisti la cina

Un politist isi invita colegul la cina si discuta intre ei:- Ma Marine, stiu ca ii rusinos, dar am cel mai prost copil din lume. Fii atent! Ionel, du-te la crasma de la coltul strazii si vezi daca nu cumva sunt acolo.

Doi octogenari din Suceava s-au recasatorit dupa 8 ani de la divort

Nunta anului din Romania nu este o nunta a unor celebritati, ci a unor batrani care au dorit sa isi uneasca din nou destinele, la 80 de ani. Artemizia si Traian Palanciuc au divortat in urma cu 8 ani, pe.

Mesut Ozil, cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid: Mijlocasul a fost transferat pentru 45 de milioane de euro la Arsenal

Internationalul german Mesut Ozil a dobandit recordul de cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid. Mijlocasul a fost cedat de Real Madrid la Arsenal, in ultima zi a perioadei de transferuri, noteaza Marca.

Cesare Prandelli va renunta la nationala Italiei dupa Mondialul din 2014 - Cinci nume pentru a-l inlocui

Cesare Prandelli a precizat ca va renunta la banca tehnica a Italiei dupa Campionatul Mondial de fotbal din 2014, informeaza presa din Peninsula. Printre cei favoriti sa-l inlocuiasca se numara Roberto Mancini, Antonio Conte si Massimiliano Allegri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )