Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doi generali irakieni au fost ucisi intr-un atentat cu masina-capcana la nord de orasul Ramadi

B1 B1,
Doi generali irakieni au fost ucisi intr-un atentat cu masina-capcana la nord de orasul Ramadi

Doi generali irakieni au fost ucisi intr-un atentat cu masina-capcana revendicat de gruparea Stat Islamic, care a fost comis la nord de Ramadi, informeaza RFE-RL. Adjunctul sefului Comandamentului pentru. continuă pe B1

Statul Islamic a ocupat noi teritorii in nordul Siriei; doi comandanti irakieni au fost ucisi intr-un atac terorist

Militantii retelei teroriste Statul Islamic SI) au ocupat noi teritorii in nordul Siriei, dupa lupte cu insurgenti sirieni, avansand in zonele in care Statele Unite si Turcia intentioneaza sa deschida noi fronturi, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Nigeria: Cel putin 15 oameni au fost ucisi intr-un atac sinucigas, comis de o fata de 11 ani

Cel putin 15 oameni au fost ucisi si 30 au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, informeaza DPA, citand martori si.

Dupa ce doi jurnalisti au fost ucisi in Virginia, Casa Alba a cerut, din nou, o legislatie care sa limiteze vanzarea armelor de foc

Dupa ce doi jurnalisti din Virginia au fost ucisi in timpul unei transmisiuni in direct, Casa Alba a cerut din nou o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, transmite AFP. Josh.

Doi soldati NATO au fost ucisi. Atacatorii, imbracati in uniforma armatei afgane

Doi soldati ai fortei NATO din Afganistan au fost ucisi miercuri dimineata de barbati imbracati in uniforma armatei afgane in sud-vestul tarii, a anuntat coalitia, relateaza Agerpres.

Doi militari NATO au fost ucisi in Afganistan

Doua persoane care purtau uniforma fortelor afgane au deschis focul asupra unui vehicul, ucigand cei doi militari straini care se aflau la bord, informeaza DPA, citata de Mediafax. Atacul s-a produs la un complex.

Cinci masini au fost implicate intr-un accident rutier grav pe DN 7: sapte oameni au fost raniti

Un accident grav s-a petrecut joi, dupa-amiaza, pe Drumul National 7, la intrarea in orasul Simeria dinspre Deva. Cinci masini au fost implicate in coliziune, iar accidentul s-a soldat cu sapte victime, toate ranite.

Franta: Patru persoane, printre care un jandarm, au fost ucise intr-un schimb de focuri dintr-o tabara de romi

Patru persoane, printre care si un jandarm, au fost ucise si alte trei sunt grav ranite dupa schimbul de focuri petrecut marti intr-o tabara de romi din localitatea Roye. Un individ afalt in stare de ebrietate a.

SUA: Doua persoane, dintre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite intr-un atac armat produs in Louisiana

Doua persoane, printre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite in statul american Louisiana, dupa ce un barbat i-a atacat, informeaza CNN. Ulterior, autorul atacului, in varsta de 35 de ani, a.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )