Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cinci masini au fost implicate intr-un accident rutier grav pe DN 7: sapte oameni au fost raniti

Adevărul Adevărul,
Cinci masini au fost implicate intr-un accident rutier grav pe DN 7: sapte oameni au fost raniti

Un accident grav s-a petrecut joi, dupa-amiaza, pe Drumul National 7, la intrarea in orasul Simeria dinspre Deva. Cinci masini au fost implicate in coliziune, iar accidentul s-a soldat cu sapte victime, toate ranite. continuă pe Adevărul

Accident rutier produs la iesirea din Timisoara. Un autoturism a fost proiectat intr-un autotren

Trei barbati cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani au fost raniti intr-un accident rutier produs, luni, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de.

Timisoara: Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Un accident rutier s-a produs luni, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita, in urma caruia trei barbati au fost raniti. Potrivit Mediafax, incidentul s-a produs dupa ce autotorismul in care se aflau cei.

Olt: Accident rutier, in orasul Bals, cu 14 persoane ranite, dintre care una a decedat

O persoana a decedat si alte patru sunt grav ranite, printre care si doi minori, in urma unui accident rutier produs in aceasta dimineata, pe DN65 Slatina - Craiova, in zona localitatii Bobicesti, in apropierea orasului Bals, in accident fiind implicate un automobil si un microbuz de transport persoane, transmit surse din presa.

Accident rutier grav pe sosea din judetul Suceava. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc pe o sosea din judetul Suceava. Doua masini s-au izbit violent pe DN17A dupa ce soferul unui autoturism care iesea de pe un drum.

Adjunctul Brigadei Rutiere a Capitalei, Daniel Pistea, afla daca va fi cercetat in continuare in libertate. Politistul, acuzat de musamalizarea unui accident rutier

Magistratii Tribunalului Bucuresti vor judeca luni contestatia Parchetului privind cercetarea in libertate a lui Daniel Pistea, adjunct la Brigada Rutiera a Capitalei, in dosarul in care este acuzat de musamalizarea unui accident rutier produs de colegul sau Marius Maghiari.

Nigeria: Cel putin 15 oameni au fost ucisi intr-un atac sinucigas, comis de o fata de 11 ani

Cel putin 15 oameni au fost ucisi si 30 au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, informeaza DPA, citand martori si.

Vaslui: Noua persoane au fost retinute intr-un dosar de furt de curent electric

Zeci de persoane au fost audiate intr-un dosar de furt de curent electric, iar noua dintre ele au fost retinute luni dimineata. Printre cei audiati sunt si doi angajati ai unei firme care colaboreaza cu.

Patru tineri raniti intr-un accident la Recea, langa Slatina. O adolescenta de 16 ani a murit strivita

Ciocnirea a doua autoturisme, miercuri seara, in zona localitatii Recea de langa municipiul Slatina, a facut ca patru persoane sa ajunga la Spitalul Judetean din capitala Oltului, iar o alta sa-si piarda viata, strivita fiind intre fiarele contorsionate ale uneia dintre masinile implicate in accident. Totul s-a petrecut la iesirea din comuna Valea Mare spre Slatina, in apropierea locului unde se afla Herghelia Slatina.

Grecia: Companiile germane Siemens, Daimler si Rheimentall, implicate intr-un dosar de coruptie. Siemens, acuzata ca a mituit responsabili publici pentru obtinerea unui contract de modernizare a retelei telefonice

Scandal urias in Grecia, unde gigantii Siemens, Daimler si Rheimentall sunt implicati intr-unul dintre cele mai mari dosare de coruptie din istorie, potrivit AFP, informeaza B1 TV. 64 de persoane implicate in.

O strada din Capitala va purta numele subinspectorului ucis intr-un accident de masina

Presedintele PSD al Sectorului 5, din Capitala, Cristian Rizea a depus o solicitare la Consiliul Local al Sectorului 5 pentru ca o strada din aceasta zona sa poarte numele Ofiterului de Brigada de Politie rutiera Gheorghe Ionescu, decedat in urma unui accident de masina produs de un cetatean turc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )