Libnet.ro
UNICEF

13:30

Olt: Accident rutier, in orasul Bals, cu 14 persoane ranite, dintre care una a decedat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Olt: Accident rutier, in orasul Bals, cu 14 persoane ranite, dintre care una a decedat

O persoana a decedat si alte patru sunt grav ranite, printre care si doi minori, in urma unui accident rutier produs in aceasta dimineata, pe DN65 Slatina - Craiova, in zona localitatii Bobicesti, in apropierea orasului Bals, in accident fiind implicate un automobil si un microbuz de transport persoane, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Timisoara: Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Un accident rutier s-a produs luni, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita, in urma caruia trei barbati au fost raniti. Potrivit Mediafax, incidentul s-a produs dupa ce autotorismul in care se aflau cei.

Accident rutier grav pe sosea din judetul Suceava. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc pe o sosea din judetul Suceava. Doua masini s-au izbit violent pe DN17A dupa ce soferul unui autoturism care iesea de pe un drum.

Taifunul Goni a ajuns in Japonia. Peste 20 de persoane ranite si alte zeci de mii evacuate

Peste 20 de persoane au fost ranite si alte zeci de mii au fost evacuate dupa ce, marti, regiunea de sud-vest a Japoniei a fost lovita de taifunul Goni, informeaza site-ul agentiei de presa DPA, potrivit.

Accident rutier produs la iesirea din Timisoara. Un autoturism a fost proiectat intr-un autotren

Trei barbati cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani au fost raniti intr-un accident rutier produs, luni, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de.

Adjunctul Brigadei Rutiere a Capitalei, Daniel Pistea, afla daca va fi cercetat in continuare in libertate. Politistul, acuzat de musamalizarea unui accident rutier

Magistratii Tribunalului Bucuresti vor judeca luni contestatia Parchetului privind cercetarea in libertate a lui Daniel Pistea, adjunct la Brigada Rutiera a Capitalei, in dosarul in care este acuzat de musamalizarea unui accident rutier produs de colegul sau Marius Maghiari.

Operatiune antiterorista comuna a Spaniei si Marocului pentru destructurarea unei retele de recrutare a unor combatanti pentru Statul Islamic: 14 persoane au fost arestate

14 persoane au fost arestate marti in cadrul unei operatiuni antiteroriste care a fost efectuata in comun de catre Spania si Maroc, si a avut ca scop destructurarea unei retele de recrutare a unor combatanti.

Autoritatile spaniole si marocane au arestat 14 persoane suspectate de recrutarea de luptatori SI

Autoritatile din Spania si Maroc au arestat azi 14 persoane suspectate de recrutarea de luptatori pentru gruparea jihadista Statul Islamic SI), a anuntat Ministerul de Interne spaniol, citat de agentiile internationale de presa.

Spania: 14 persoane, arestate pentru TERORISM

Autoritatile din Spania si Maroc au arestat, marti, 14 persoane care sunt suspectate de recrutarea de luptatori pentru gruparea jihadista Statul Islamic, a anuntat Ministerul de Interne spaniol, relateaza Mediafax.

Cinci masini au fost implicate intr-un accident rutier grav pe DN 7: sapte oameni au fost raniti

Un accident grav s-a petrecut joi, dupa-amiaza, pe Drumul National 7, la intrarea in orasul Simeria dinspre Deva. Cinci masini au fost implicate in coliziune, iar accidentul s-a soldat cu sapte victime, toate ranite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )