Libnet.ro
UNICEF

17:30

Patru tineri raniti intr-un accident la Recea, langa Slatina. O adolescenta de 16 ani a murit strivita

Adevărul Adevărul,
Patru tineri raniti intr-un accident la Recea, langa Slatina. O adolescenta de 16 ani a murit strivita

Ciocnirea a doua autoturisme, miercuri seara, in zona localitatii Recea de langa municipiul Slatina, a facut ca patru persoane sa ajunga la Spitalul Judetean din capitala Oltului, iar o alta sa-si piarda viata, strivita fiind intre fiarele contorsionate ale uneia dintre masinile implicate in accident. Totul s-a petrecut la iesirea din comuna Valea Mare spre Slatina, in apropierea locului unde se afla Herghelia Slatina. continuă pe Adevărul

Tanar de 29 de ani, in moarte cerebrala dupa ce a fost batut de patru tineri in Complexul Studentesc din Timisoara

Un tanar de 29 de ani este tinut in viata doar de aparate, dupa ce a fost batut de alti patru tineri, in noaptea de sambata spre duminica. Incidentul a avut loc in Complexul Studentesc din Timisoara.

Timisoara: Un tanar de 29 de ani este internat, in coma, dupa ce a fost batut de alti patru tineri

Un tanar de 29 de ani este internat, in coma, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost batut de alti patru tineri in fata unui local din Complexul Studentes, in urma unui conflict spontan. Trei dint.

Cinci masini au fost implicate intr-un accident rutier grav pe DN 7: sapte oameni au fost raniti

Un accident grav s-a petrecut joi, dupa-amiaza, pe Drumul National 7, la intrarea in orasul Simeria dinspre Deva. Cinci masini au fost implicate in coliziune, iar accidentul s-a soldat cu sapte victime, toate ranite.

Doi politisti au murit si alti 24 au fost raniti intr-o explozie produsa in nordul Egiptului

O explozie s-a produs luni in nordul Egiptului, doi politisti pierzandu-si viata si alti 24 fiind raniti, informeaza AFP. Atentatul, care, potrivit sursei citate, ar putea fi catalogat drept unul terorist, a.

Vanatoare ca in Evul Mediu. Imagini socante surprinse intr-o padure de langa Bucuresti

Imagini socante surprinse intr-o padure de langa Bucuresti. Politistii, impreuna cu asociatia de vanatoare, au prins un barbat chiar in momentul in care omora un pui de porc mistret. Autoritatile il.

O strada din Capitala va purta numele subinspectorului ucis intr-un accident de masina

Presedintele PSD al Sectorului 5, din Capitala, Cristian Rizea a depus o solicitare la Consiliul Local al Sectorului 5 pentru ca o strada din aceasta zona sa poarte numele Ofiterului de Brigada de Politie rutiera Gheorghe Ionescu, decedat in urma unui accident de masina produs de un cetatean turc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )