Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi jurnalisti francezi au fost pusi sub acuzare pentru ca l-ar fi santajat pe regele Marocului

Adevărul Adevărul,
Doi jurnalisti francezi au fost pusi sub acuzare pentru ca l-ar fi santajat pe regele Marocului

Doi jurnalisti francezi au fost retinuti joi, la Paris, si pusi sub acuzare, sambata, pentru santaj si tentativa de escrocherie dupa ce ar fi cerut trei, apoi doua milioane de euro regelui Mohammed al VI-lea in schimbul renuntarii la publicarea unei carti despre Casa Regala a Marocului. continuă pe Adevărul

Doi jurnalisti au fost inculpati, dupa ce l-au santajat pe regele Marocului

Doi jurnalisti francezi de investigatii, care l-au amenintat pe regele Marocului ca vor publica dezvaluiri despre el si au cerut trei milioane de euro, au fost inculpati pentru extorsiune, dupa ce ar fi primit.

Doi jurnalisti au fost retinuti in Turcia

Politia turca a retinut doi jurnalisti britanici de la Vice News, pentru ca transmiteau informatii din sud-estul predominant kurd al tarii, fara a avea acreditare guvernamentala, au declarat surse din domeniul.

Alti doi romani au fost retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane

Alti doi cetateni romani au fost retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane, unul in judetul Csongrad si celalalt in judetul Gyor-Moson-Sopron, potrivit unor comunicate postate duminica pe site-ul politiei ungare.

inca doi romani au fost retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane

Alti doi cetateni romani au fost retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane, unul in judetul Csongrad si celalalt in judetul Gyor-Moson-Sopron, potrivit unor comunicate postate duminica pe site-ul.

Turcia: Doi jurnalisti britanici au fost retinuti pentru ca transmiteau informatii din sud-estul predominant kurd al tarii, fara acreditare

Doi jurnalisti britanici de la Vice News au fost retinuti de politia turca pentru ca transmiteau informatii din sud-estul predominant kurd al tarii, fara a avea acreditare guvernamentala, informeaza.

Doi jurnalisti britanici - retinuti in Turcia. Ce ACUZATII li se aduc

Politia turca a retinut doi jurnalisti britanici de la Vice News, pentru ca transmiteau informatii din sud-estul predominant kurd al tarii, fara a avea acreditare guvernamentala.

Barbatul care a ucis doi jurnalisti americani planuia si alte crime

Barbatul care a ucis doi jurnalisti americani miercuri, in timp ce realizau un interviu in direct pentru un post de televiziune, intentiona sa comita si alte acte de violenta, inainte de a se sinucide, a.

Doi jurnalisti de la Vice News si un translator, arestati de un tribunal turc pentru infractiuni teroriste

Doi reporteri britanici de la Vice News si un translator au fost plasati in arest preventiv luni, in Turcia, fiind acuzati ca au ajutat o grupare armata ilegala, relateaza BBC News. Vice News este o institutie.

Doi jurnalisti, ARESTATI in Turcia. Care este motivul

Doi reporteri britanici si un translator au fost arestati, luni, in Turcia, si au fost acuzati ca au ajutat o grupare armata ilegala.

S-a surpat pamantul sub ei. Oamenii au fost inghititi sub daramaturi

Momente groaznice pentru mai multi oameni care asteptau intr-o statie de autobuz din China. Pamantul s-a surpat sub ei si au fost prinsi sub daramaturi. Conform relatarilor din China.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )