Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi membri PNL Prahova au demisionat, nemultumiti de fuziunea cu PDL

România Liberă România Liberă,
Doi membri PNL Prahova au demisionat, nemultumiti de fuziunea cu PDL

Unul dintre cei cinci vicepresedinti ai PNL Prahova si un deputat, membru in Biroul Permanent al PNL Prahova, au demisionat, joi seara, din functiile de conducere detinute in PNL, informeaza Mediafax. Ei acuza mascarada din partid si spun ca sunt nemultumiti de fuziunea cu PDL. continuă pe România Liberă

Presedintele PNL Ploiesti a fost demis pentru rezultatele de la europarlamentare. PNL Prahova este pentru fuziunea cu PDL

Deputatul Nicolae Alexandri a fost demis luni seara din functia de presedinte al PNL Ploiesti, iar Biroul Politic Municipal Ploiesti al PNL a fost dizolvat. Interimar este si la organizatia PNL Ploiesti Mircea Rosca, presedintele organizatiei judetene.

Vasile Blaga: Basescu nu are nicio treaba cu fuziunea PDL-PNL. Nu vom negocia cu Udrea

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune ca liderul de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu, nu va avea nicio legatura cu noul partid rezultat din fuziunea PDL, iar colaborarea cu Elena Udrea este exclusa pentru moment.

Doi membri CNA reclama un abuz al majoritatii in forul audiovizual: vot impotriva transmisiunilor directe din sedinte

Membrii CNA Valentin Jucan si Narcisa Iorga protesteaza marti, pe Facebook, fata de ceea ce ei numesc un abuz fara precedent in cadrul Consiliului: sase dintre colegii lor au votat sa se interzica transmiterea online a sedintelor forului audiovizual - lucru facut de Valentin Jucan acum o saptamana si pe care acesta dorea sa-l transforme intr-o practica permanenta. Cei doi scriu ca votul a fost sustinut de ideea dreptului la propria imagine a membrilor CNA, dar ca transmisia video este permisa de lege, care prevede ca sedintele Consiliului sunt publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )