Libnet.ro
UNICEF

11:00

Doi militari ai Castilor Albastre au fost raniti in inaltimile Golan

Antena3 Antena3,
Doi militari ai Castilor Albastre au fost raniti in inaltimile Golan

Doi membri ai fortelor de pace ONU au fost raniti, cand un tir de mortiere lansat din Siria a atins baza lor din inaltimile Golan. Tirul de mortiere a lovit baza din Ein Zivan, aflata sub stindardul UNDOF. Doi. continuă pe Antena3

Doi militari din fortele ONU au fost raniti in Platoul Golan, dupa lansarea unor bombe de pe teritoriul Siriei

Doi militari din fortele ONU de mentinere a pacii au fost raniti luni in Platoul Golan, in urma lansarii unor bombe de pe teritoriul Siriei, potrivit unui anunt al Armatei Israeliene, informeaza Reuters.

Accidente rutiere de 1 mai: Doi barbati au murit si sase au fost raniti

Doi barbati au murit si sase au fost raniti in urma mai multor accidente rutiere, la sfarsitul vacantei de 1 mai, informeaza B1 TV. Accidentul s-a produs dupa ce soferul ar fi adormit la volan. Astfel, a.

Doi militari ONU, raniti de proiectile lansate din Siria

Doi militari din fortele ONU de mentinere a pacii au fost raniti in Platoul Golan, luni, de bombe lansate de pe teritoriul sirian, a anuntat armata israeliana, potrivit Mediafax.

MAE: Autoritatile indoneziene nu confirma atentatul in care 5 romani ar fi fost raniti

Autoritatile indoneziene nu confirma atentatul in care ar fi fost ranite cinci persoane cu cetatenie romana si americana, iar Ambasada SUA la Jakarta nu a fost informata cu privire la un astfel de incident, a precizat MAE, dupa ce presa a scris ca cinci romani ar fi fost raniti intr-un atentat in Indonezia, potrivit Mediafax.

MAE: Indonezia nu confirma un atentat in care ar fi fost raniti cinci romani

Autoritatile indoneziene nu confirma un atentat in care ar fi fost ranite cinci persoane, cu cetatenie romana si americana, iar Ambasada SUA la Jakarta nu a fost informata cu privire la un astfel de incident, a precizat MAE, dupa ce presa a relatat ca romanii ar fi fost raniti intr-un atentat,conform Mediafax.

MAE: Doi romani si noua cetateni ai Republicii Moldova au fost raniti in accidentul de autocar din Germania

05: Doi dintre cei 11 pasageri ai autocarului care s-a rasturnat, duminica dimineata, in Germania sunt romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe.

Tragedie pe soseaua Deva - Lugoj: un barbat a murit, iar alti doi pasageri au fost raniti in accidentul de pe DN68A

Un autoturism scapat de sub control s-a rasturnat in afara carosabilului, pe soseaua Deva Lugoj, iar in urma accidentului, un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite grav.

Accident in Gilau. O femeie de 38 de ani, din judetul Mures a murit, iar soferul si un copil au fost raniti

O femeie a murit in urma unui accident rutier care a avut loc duminica, 3 mai, pe raza localitatii clujene Gilau. Aceasta se afla intr-o masina al carei sofer a pierdut controlul asupra volanului, s-a rasturnat intr-un sant. Conducatorul auto si un copil din autovehicul sunt raniti.

MAE: Autoritatile indoneziene nu confirma atentatul in care 5 romani ar fi fost raniti

MAE precizeaza ca autoritatile indoneziene nu confirma atentatul in care ar fi fost ranite 5 persoane, cu cetatenie romana si americana, iar Ambasada SUA la Jakarta nu a fost informata cu privire la un.

Autoritatile indoneziene nu confirma atentatul in care 5 romani ar fi fost raniti

Autoritatile indoneziene nu confirma atentatul in care ar fi fost ranite 5 persoane, cu cetatenie romana si americana, iar Ambasada SUA la Jakarta nu a fost informata cu privire la un astfel de incident, a precizat MAE,dupa ce presa a scris ca 5 romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )