Libnet.ro
UNICEF

11:30

Doi militari ONU, raniti de proiectile lansate din Siria

România Liberă România Liberă,
Doi militari ONU, raniti de proiectile lansate din Siria

Doi militari din fortele ONU de mentinere a pacii au fost raniti in Platoul Golan, luni, de bombe lansate de pe teritoriul sirian, a anuntat armata israeliana, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Doi militari ai Castilor Albastre au fost raniti in inaltimile Golan

Doi membri ai fortelor de pace ONU au fost raniti, cand un tir de mortiere lansat din Siria a atins baza lor din inaltimile Golan. Tirul de mortiere a lovit baza din Ein Zivan, aflata sub stindardul UNDOF. Doi.

Doi militari din fortele ONU au fost raniti in Platoul Golan, dupa lansarea unor bombe de pe teritoriul Siriei

Doi militari din fortele ONU de mentinere a pacii au fost raniti luni in Platoul Golan, in urma lansarii unor bombe de pe teritoriul Siriei, potrivit unui anunt al Armatei Israeliene, informeaza Reuters.

Militari romani raniti in Afganistan, transferati in Germania

Starea de sanatate a militarilor raniti, joi, in Afganistan, evolueaza in mod favorabil, toti patru fiind in afara oricarui pericol, urmand ca doi sa fie transferati la un spital din Germania pentru investigatii suplimentare.

Cei 4 militari argeseni raniti in Afganistan sunt bine

Plutonierul major Marius Sorin Diaconeasa 36 de ani, aflat la a patra sa misiune in Afganistan) si caporalii clasa a III-a Cristian Stoica 38 de ani, la a doua misiune), Dan Cornel Craciun 27 de ani, la a doua misiune) si Valentin Ciolan-Uta 28 de ani, la prima misiune in Afganistan), raniti ieri in Afganistan au primit incurajari de la prefectul Mihail Oprescu.

Fortele militare din Siria au bombardat o scoala

Un elicopter al guvernului sirian a atacat o scoala, din nordul orasului Aleppo, cu o bomba baril, omorand cel putin sapte civili, inclusiv copii, a declarat, ieri, pentru Al Jazeera, un grup de monitorizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )