Libnet.ro
UNICEF

09:30

Doi morti si noua raniti intr-un accident produs langa MIOVENI. Un elicopter SMURD aduce un ranit la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Doi morti si noua raniti intr-un accident produs langa MIOVENI. Un elicopter SMURD aduce un ranit la Bucuresti

Doua persoane au murit si alte noua au fost ranite intr-un accident produs langa Mioveni, anunta Centrul INFOTRAFIC. continuă pe România Liberă

Patru masini au fost implicate intr-un accident produs pe Podul Baneasa. Traficul in zona este restrictionat VIDEO

Patru masini au fost implicate vineri intr-un accident rutier produs in zona Podului Baneasa, doua persoane fiind ranite si transportate la spitale din Capitala pentru a primi ingrijiri medicale.

Doi morti si noua raniti in urma unui accident in care a fost implicat un microbuz

Doi oameni au murit si noua au fost raniti, astazi, in urma unui accident rutier produs in orasul Mioveni din judetul Arges, in zona unei treceri la nivel cu calea ferata.

Arges: Doi morti si zece raniti dupa ce un autoturism s-a cionit cu un microbuz care transporta angajate ale unei croitorii

Doua persoane au murit si alte zece au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident produs la intrarea in orasul Mioveni, din judetul Arges, dupa ce soferul unui autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un microbuz care transporta.

Cel putin 61 de morti si 207 de raniti intr-un atentat la Kabul

ACTUALIZARE 16:20 Cel putin 61 de persoane au fost ucise si 207 ranite astazi intr-un dublu atentat care a vizat o manifestatie pasnica la Kabul a comunitatii hazara, a anuntat un oficial din Ministerul Sanatatii din Afganistan, informeaza DPA.

VIDEO Dublu atentat sangeros la Kabul. Cel putin 61 de morti si 207 de raniti intr-un atac revendicat de Statul Islamic

Cel putin 61 de persoane au fost ucise si alte 207 ranite sambata intr-un dublu atentat care a vizat o manifestatie pasnica la Kabul a comunitatii hazara, a anuntat un oficial din Ministerul afgan al Sanatatii, potrivit DPA.

VIDEO Dublu atentat sangeros la Kabul. Cel putin 80 de morti si 231 de raniti intr-un atac revendicat de Statul Islamic

Cel putin 80 de persoane au fost ucise si alte 231 ranite sambata intr-un dublu atentat care a vizat o manifestatie pasnica la Kabul a comunitatii hazara, au anuntat autoritatile locale, potrivit agentiilor internationale de presa.

Bucuresti: Doua persoane, ranite intr-un accident rutier, in zona Baneasa

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc, vineri dimineata, la intersectia strazilor Nicolae Caramfil cu Alexandru Serbanescu din Capitala.

Dramatic! A murit la doua zile dupa nunta, intr-un accident rutier

O tanara in varsta de 20 de ani a decedat intr-un accident de circulatie, la doua zile dupa ce avusese nunta. Sotul femeii, un tanar de 26 de ani, conducea un autovehicul dinspre orasul Negresti spre Todiresti si a pierdut controlul volanului, intrand intr-un gard. in urma impactului, sotia sa, care statea pe locul din dreapta a decedat.

Mai multi oameni au fost raniti in Capitala intr-un accident in care au fost implicate 4 masini (VIDEO)

Accident grav in cartierul Baneasa din Capitala. Patru autoturisme au fost implicate intr-un carambol, iar in urma accidentului, o masina s-a rasturnat pe linia de tramvai. Patru oameni au.

Turcia: 9 persoane au murit, iar alte 5 sunt ranite, intr-un accident de proportii dintre un autobuz si un tren

Cinci persoane sunt ranite, iar alte 9 au murit, dupa ce un tren de pasageri s-a ciocnit cu un autobuz de transport persoane in orasul Mersin din sudul Turciei, potrivit aa. com. tr. Dintre cei cinci raniti,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )