Libnet.ro
UNICEF

20:30

Doi piloti au fost suspendati dupa ce au lasat un copil sa manevreze un avion de pasageri: A fost calm si atent VIDEO

Adevărul Adevărul,
Doi piloti au fost suspendati dupa ce au lasat un copil sa manevreze un avion de pasageri: A fost calm si atent VIDEO

Doi piloti ai companiei Air Algeria au fost suspendati dupa ce au permis unui copil in varsta de zece ani sa piloteze un avion de pasageri. continuă pe Adevărul

Doi piloti, suspendati dupa ce au lasat un copil sa manevreze un avion de pasageri. A fost calm si atent - VIDEO

Doi piloti au fost suspendati dupa ce au lasat un copil, in varsta de 10 ani, sa piloteze un avion de pasageri, potrivit express. com. uk. Mai mult, momentul a fost imortalizat, iat mai multe imagini.

Accident in Delta Dunarii. Doi barbati au fost raniti dupa ce au intrat cu barca intr-un copac

Doi barbati au fost raniti, marti, in urma unui accident naval care a avut loc in Delta Dunarii, in zona localitatii Gorgova judetul Tulcea).

Accident in Delta Dunarii: Doi barbati au fost raniti dupa ce au intrat cu barca intr-un copac

Doi barbati au fost raniti, marti dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut pe un canal din Delta, in apropiere de localitatea Gorgova, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

O femeie a murit, iar un barbat a fost ranit dupa ce au fost loviti de tren la intrarea in Eforie Sud. Circulatia feroviara in zona este oprita

O femeie a murit si un barbat a fost ranit, marti dimineata, dupa ce au fost loviti de tren la intrarea in statiunea Eforie Sud, la fata locului deplasandu-se mai multe ambulante, dar si elicopterul SMURD, anunta News. ro. Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane in urma accidentului circulatia feroviara pe magistrala 800 Constanta - Mangalia este oprita in statia Eforie Sud. Se estimeaza ca traficul feroviar va fi reluat in jurul orei 12.

Au fost retinuti dupa o bataie cu bate si lopeti. O politista ar fi fost agresata de scandalagii

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi au intocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii publice, lovire si alte violente si ultraj, dupa ce membrii a doua familii vecine din comuna.

Patru barbati din Iasi au fost retinuti dupa ce si-au batut vecinii si l-au amenintat cu moartea pe seful de post

Patru persoane din comuna Holboca au fost retinute in cursul zilei de sambata, dupa ce si-ar fi batut vecinii, ar fi amenintat cu moartea seful de post din localitate si ar fi batut o politista care a incercat sa aplaneze conflictul, potrivit unor surse din randul anchetatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )