Libnet.ro
UNICEF

10:59

Doi romani din Franta, injunghiati cu salbaticie in plina strada dupa ce au fost auziti vorbind in romana

Antena3 Antena3,
Doi romani din Franta, injunghiati cu salbaticie in plina strada dupa ce au fost auziti vorbind in romana

Un barbat cu probleme psihice, din Franta, este acuzat de tentativa de asasinat din cauza rasei, etniei sau religiei, dupa ce a injunghiat trei persoane, printre care doi romani, in Antony Hautes-de-Seine), un oras cu peste 60. 000 de locuitori, situat in suburbiile sudice ale Parisului. Victimele sunt internate acum la terapie intensiva. continuă pe Antena3

Atac rasist in Franta. Doi romani sunt in stare grava dupa ce au fost taiati de un psihopat. Am vrut sa-i ucid pe romii astia

Un barbat cu probleme psihice a atacat cu salbaticie un grup de de trei oameni, printre care se aflau si doi romani. Psihopatul a fost prins de politisti si a marturisit ca a atacat pentru ca i-a auzit vorbind in romana.

Franta: Doi romani au fost injunghiati de un barbat cu probleme psihice intr-o suburbie a Parisului

Un francez cu probleme psihice a fost arestat pentru tentativa de omor intr-un orasel din suburbia Parisului dupa ce a injunghiat trei persoane, doua dintre ele cetateni romani, acestea fiind internate la terapie intensiva, relateaza Le Figaro citat de Mediafax.

Doi romani, printre victimele unui atac rasist comis in Franta. Am vrut sa-i ucid pe romii astia

Doi romani au ajuns in stare grava la spital, dupa ce au fost victimele unui atac posibil rasist comis, sambata, in Antony, o suburbie a Parisului. Un tanar de 19 ani si o femeie au fost victimele unui.

Blocati in paradis: Doi romani au plecat in Caraibe si s-au intors acasa dupa mai bine de 8 luni

Doi romani au plecat in Caraibe in februarie, insa la scurt timp aeroporturile s-au inchis si au ramas blocati pe insula Guadelupa. Corina si Valentin Nemes s-au intors in tara dupa opt luni, potrivit Mediafax.

Opt romani din zece spun ca isi vor petrece Craciunul acasa din cauza pandemiei. O treime isi reduce bugetul de vacante si cadouri

Mai bine de 80% dintre romani spun ca isi vor petrece primul Craciun in pandemie acasa, doar 14% vor merge la parinti sau bunici iar obisnuitele vacante in tara sau in strainatate sunt o optiune doar pentru putin peste 2% dintre romani potrivit unui sondaj online relevant la nivel national si realizat prin Ivox la comanda Provident. Pandemia a schimbat si obiceiurile de consum ale romanilor. Mai bine de jumatate dintre respondenti spun ca aleg sa isi mentina neschimbat nivelul cheltuielilor, in timp ce 38% taie din bugetul de sarbatori. Principalul motiv pentru care romanii se orienteaza catre cheltuieli mai mici de sarbatori este decizia de a face economii, pentru o treime dintre ei, dar si costurile mai mici ale cadourilor 30%) sau circumstantele personale sau familiale schimbate 27%) conteaza in decizia de a cheltui mai putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:59

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )