Libnet.ro
UNICEF

12:59

Doi romani, printre victimele unui atac rasist comis in Franta. Am vrut sa-i ucid pe romii astia

B1 B1,
Doi romani, printre victimele unui atac rasist comis in Franta. Am vrut sa-i ucid pe romii astia

Doi romani au ajuns in stare grava la spital, dupa ce au fost victimele unui atac posibil rasist comis, sambata, in Antony, o suburbie a Parisului. Un tanar de 19 ani si o femeie au fost victimele unui. continuă pe B1

Atac rasist in Franta. Doi romani sunt in stare grava dupa ce au fost taiati de un psihopat. Am vrut sa-i ucid pe romii astia

Un barbat cu probleme psihice a atacat cu salbaticie un grup de de trei oameni, printre care se aflau si doi romani. Psihopatul a fost prins de politisti si a marturisit ca a atacat pentru ca i-a auzit vorbind in romana.

Blocati in paradis: Doi romani au plecat in Caraibe si s-au intors acasa dupa mai bine de 8 luni

Doi romani au plecat in Caraibe in februarie, insa la scurt timp aeroporturile s-au inchis si au ramas blocati pe insula Guadelupa. Corina si Valentin Nemes s-au intors in tara dupa opt luni, potrivit Mediafax.

Franta: Doi romani au fost injunghiati de un barbat cu probleme psihice intr-o suburbie a Parisului

Un francez cu probleme psihice a fost arestat pentru tentativa de omor intr-un orasel din suburbia Parisului dupa ce a injunghiat trei persoane, doua dintre ele cetateni romani, acestea fiind internate la terapie intensiva, relateaza Le Figaro citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:59

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )