Libnet.ro
UNICEF

14:30

Doi romani retinuti in Austria pentru trafic de persoane

Antena3 Antena3,
Doi romani retinuti in Austria pentru trafic de persoane

Autoritatile austriece au confirmat retinerea in Austria a doi cetateni romani acuzati de trafic de persoane, informeaza sambata Ministerul roman al Afacerilor Externe. Potrivit unui comunicat al MAE. continuă pe Antena3

16 cetateni romani, retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane

16 cetateni romani au fost retinuti de autoritatile maghiare, fiind acuzati de trafic de persoane, informeaza Ministerul de Externe. Primii patru romani au fost retinuti miercuri, 26 august, iar alti 12 au fost retinuti joi, 27 august.

MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

18 cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat, in regim de urgenta, pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre romanii retinuti in Ungaria este soferul masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, in care erau 18 refugiati sirieni raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria.

Criza imigrantilor. MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

Optsprezece cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre cei retinuti este soferul roman al masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, cu 18 refugiati sirieni, dintre care 10 erau raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria.

16 romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane. Precizarile MAE

Patru romani au fost retinuti, vineri, de autoritatile ungare, pentru trafic de persoane, dupa ce, joi, au fost retinuti alti 12 cetateni romani, informeaza Ministerul de Externe MAE). in total, in Ungaria au fost retinuti 16 cetateni romani.

Mai multi romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane. Precizarile MAE

Patru romani au fost retinuti, vineri, de autoritatile ungare, pentru trafic de persoane, dupa ce, joi, au fost retinuti alti 12 cetateni romani, informeaza Ministerul de Externe MAE). in total, in Ungaria au fost retinuti 16 cetateni romani.

Alti patru romani, retinuti in Ungaria pentru TRAFIC de persoane

Alti patru cetateni romani au fost retinuti de politia ungara pentru trafic de persoane, pentru ca transportau 21 de imigranti clandestini.

MAE: Niciun roman nu a fost implicat in incidentul cu camionul din Austria. 18 romani, retinuti in Ungaria, pentru trafic de persoane

Niciun roman nu a fost implcita in incindetul din AUstria, unde, pe o autostrada a fost gasit un camion in care se aflau zci de imigranti morti. Confirmarea a venit din partea ministerului roman al Afacerilor.

MAE: Niciun roman nu a fost implicat in incidentul cu camionul din Austria. 18 romani, retinuti in Ungaria, pentru trafic de persoane (VIDEO)

Niciun roman nu a fost implicat in incindentul din Austria, unde, pe o autostrada a fost gasit un camion in care se aflau zeci de imigranti morti. Confirmarea a venit din partea ministerului roman al Afacerilor.

MAE: 12 romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane

12 cetateni romani, suspectati de trafic de persoane, au fost retinuti si audiati de autoritatile ungare.

Ungaria: patru romani au fost retinuti de politie pentru trafic de persoane

Patru cetateni romani au fost retinuti de politia ungara pentru trafic de persoane, dupa ce au fost prinsi transportand 21 de imigranti clandestini, potrivit unui comunicat publicat sambata pe site-ul politiei ungare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )