Libnet.ro
UNICEF

18:00

Doi suspecti arestati in Turcia dupa atacul asupra jucatorilor de la Fenerbahce

Online Sport Online Sport,
Doi suspecti arestati in Turcia dupa atacul asupra jucatorilor de la Fenerbahce

Politia turca a arestat doi suspecti banuiti ca sunt cei care au pus in scena atacul armat indreptata impotriva autocarului echipei Fenarbahce in noaptea de sambata spre duminica. continuă pe Online Sport

Cinci suspecti, arestati dupa atacul din campusul universitar

Actualizare 14:07 Islamistii somalezi ameninta cu noi atacuri sangeroase in Kenya Islamistii somalezi din gruparea al-Shabab afiliata al-Qaida) au amenintat, astazi, Kenya cu un razboi lung si cumplit si cu o noua baie de sange, la doua zile dupa ce au masacrat 148 de persoane intr-un campus universitar din Garissa, transmit Reuters si AFP.

Doi adolescenti, arestati in Marea Britanie, pentru ca pregateau acte de terorism

Doi adolescenti, un baiat de 14 ani si o fata de 16 ani, care pregateau acte de terorism au fost arestati in Marea Britanie, informeaza Sky News. Cei doi au fost arestati de fortele de ordine dupa ce politia.

Franta: Doi barbati, arestati pentru posesie de explozibil artizanal

Doi barbati, care detineau un explozibil artizanal, au fost arestati sambata seara in Franta, au anuntat, duminica, surse din politie, informeaza Mediafax.

Turcia: Atac armat asupra autocarului echipei Fenerbahce: Soferul vehiculului a fost ranit

Scene de groaza pe o autostrada din Turcia. Jucatorii echipei de fotbal Fenerbahce au fost tinta unui atac armat. La intoarcerea de la un meci disputat la Rize cu Caykur Rizespor, autocarul a fost ciuruit de.

Au fost retinuti doi barbati in cazul atacului armat asupra autocarului echipei Fenerbahce

Politia a retinut, marti dimineata, in districtul Surmene, doi barbati in cazul atacului armat asupra autocarului echipei Fenerbahce Istanbul, in urma caruia soferul autobuzului a fost ranit, informeaza.

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

Scandal in Turcia, dupa ce Arda Turan a fost lasat in cockpit-ul aeronavei care aducea acasa nationala de fotbal

La putin timp dupa tragedia aviatica din muntii Alpi pe 24 martie, un avion al Germanwings s-a prabusit, iar 150 de persoane au murit), Arda Turan s-a fotografiat in cockpit-ul aeronavei care aducea acasa nationala de fotbal a Turciei, informeaza dailymail. co. uk. Pilotii risca cel putin o amenda pentru ca au incalcat regula safe cockpit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )