Libnet.ro
UNICEF

15:30

Doi tineri din Craiova, prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda mercur

Antena3 Antena3,
Doi tineri din Craiova, prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda mercur

Doi tineri au fost prinsi de politisti, joi seara, in municipiul Craiova, in timp ce incercau sa vanda aproximativ doua kilograme de mercur cu suma de 1. 000 de euro, relateaza Mediafax. Cei. continuă pe Antena3

Doi barbati au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda mercur. Clientul un politist sub acoperire

Politistii i-au prins ieri pe cei doi tinerii in timpa ce incercau sa vanda ilegal cantitatea de 1,775 kg. de mercur. Barbatii au fost dusi la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova.

Doi tineri din Satu Mare, dintre care unul minor, risca sa intre dupa gratii. Au furat 5.000 de lei din 10 bancomate

O minora de 17 ani si un alt tanar de 24 de ani au fost retinuti aseara de politistii dupa ce au comis 10 furturi din bancomate de pe raza judetului in perioada decembrie 2013- martie 2014. Cei doi au cauzat un prejudiciu de 5. 000 de lei si exista suspiciuni ca au comis astfel de fapte si in alte judete.

Dolj: Doi tineri sunt cercetati de politie, dupa ce au fost prinsi cand incercau sa vanda aproximativ doua kilograme de mercur

Doi tineri sunt cercetati de politie, dupa ce au fost prinsi, joi seara, in municipiul Craiova, in timp ce incercau sa vanda circa doua kilograme de mercur cu suma de 1. 000 euro, informeaza.

Doi tineri au fost retinuti pentru contrabanda

Doi tineri maramureseni au fost retinuti de politistii de frontiera dupa ce au fost incercat sa introduca in tara peste doua mii de pachete de tigari. Actiunea politistilor a avut loc marti, in jurul orei 19. 00, cand o patrula a politiei de frontiera din cadrul S. Sighetu Marmatiei, aflata in exercitarea atributiilor de serviciu, a descoperit pe versantul muntos Magura, ascunse in padure, mai multe colete voluminoase ce contineau tigari.

Cum au incercat doi minori sa fure bani dintr-un bancomat. Planul tinerilor a fost dat peste cap de oamenii legii

Doi tineri din comuna doljeana Gangiova au fost prinsi aseara in flagrant de oamenii legii in timp ce incercau sa desfaca un bancomat cu un levier ca sa fure banii.

Media Galaxy inaugureaza un magazin din Craiova

Media Galaxy va inaugura, pe 28 martie, in Craiova, al 16-lea magazin din retea, salonul de 2. 500 de metri patrati urmand sa fie amplasat in Mall-ul Electroputere Parc si sa ofere clientilor de la gadget-uri pana la electrocasnice, in urma unei investitii de 1 milion de euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Ford a construit motorul cu numarul 250.000 la uzina din Craiova

Ford a construit marti motorul cu numarul 250. 000 la uzina companiei de la Craiova, unde productia a inceput in 2012. Motorul cu numarul 250. 000 este un EcoBoost de 1,5 litri de 180 CP care va fi exportat in Statele Unite pentru a echipa un model Fusion pentru un client american, se arata intr-un comunicat al companiei. La uzina de motoare investitiile au depasit 230 milioane euro.

ASPA a ridicat alti doi maidanezi din zona unde a fost descoperit cadavrul femeii muscate

Alti doi caini maidanezi au fost capturati, vineri, de hingherii din Bucuresti din zona unde a fost gasit joi cadavrul unei femei muscate de comunitari, potrivit coordonatorulASPA, Razvan Bancescu. Din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )