Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dolj: Doi tineri sunt cercetati de politie, dupa ce au fost prinsi cand incercau sa vanda aproximativ doua kilograme de mercur

B1 B1,
Dolj: Doi tineri sunt cercetati de politie, dupa ce au fost prinsi cand incercau sa vanda aproximativ doua kilograme de mercur

Doi tineri sunt cercetati de politie, dupa ce au fost prinsi, joi seara, in municipiul Craiova, in timp ce incercau sa vanda circa doua kilograme de mercur cu suma de 1. 000 euro, informeaza. continuă pe B1

Doi tineri au fost retinuti pentru contrabanda

Doi tineri maramureseni au fost retinuti de politistii de frontiera dupa ce au fost incercat sa introduca in tara peste doua mii de pachete de tigari. Actiunea politistilor a avut loc marti, in jurul orei 19. 00, cand o patrula a politiei de frontiera din cadrul S. Sighetu Marmatiei, aflata in exercitarea atributiilor de serviciu, a descoperit pe versantul muntos Magura, ascunse in padure, mai multe colete voluminoase ce contineau tigari.

Doi tineri din Craiova, prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda mercur

Doi tineri au fost prinsi de politisti, joi seara, in municipiul Craiova, in timp ce incercau sa vanda aproximativ doua kilograme de mercur cu suma de 1. 000 de euro, relateaza Mediafax. Cei.

Doua persoane retinute si peste 12 mii de pachete cu tigari au fost confiscate

Doi cetateni sunt cercetati pentru contrabanda, un autoturism folosit in activitatea infractionala a fost indisponibilizat, iar intreaga cantitate de tigari a fost confiscata. Politistii de frontiera din cadrul I. Sighetu Marmatiei au descoperit, in ultimele 48 de ore, peste 12. 000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de peste 110. 000 lei.

Doi tineri din Satu Mare, dintre care unul minor, risca sa intre dupa gratii. Au furat 5.000 de lei din 10 bancomate

O minora de 17 ani si un alt tanar de 24 de ani au fost retinuti aseara de politistii dupa ce au comis 10 furturi din bancomate de pe raza judetului in perioada decembrie 2013- martie 2014. Cei doi au cauzat un prejudiciu de 5. 000 de lei si exista suspiciuni ca au comis astfel de fapte si in alte judete.

8 persoane sunt date disparute dupa ciocnirea a doua vapoare pe coasta Japoniei

Un vapor cargo panamez s-a scufundat pe coasta nipona, dupa o ciocnire violenta cu un vas sud-coreean, informeaza presa centrala de la Tokio. Opt din cei 20 de membri ai echipajului sunt in continuare disparuti.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )