Libnet.ro
UNICEF

06:30

Doi tineri din Iasi, rataciti pe Ceahlau, gasiti de salvamontisti pe marginea unei prapastii adanci

Hotnews Hotnews,
 Doi tineri din Iasi, rataciti pe Ceahlau, gasiti de salvamontisti pe marginea unei prapastii adanci

Doi tineri in varsta de 24 si 26 ani, din Iasi, s-au ratacit vineri, in masivul Ceahlau, si au solicitat telefonic sprijinul salvamontistilor, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Doi tineri din Iasi, rataciti pe Ceahlau, gasiti de salvamontisti pe marginea unei prapastii adanci

Doi tineri in varsta de 24 si 26 ani, din Iasi, s-au ratacit ieri, in masivul Ceahlau, si au solicitat telefonic sprijinul salvamontistilor.

Doi tineri rataciti pe Ceahlau, salvati de salvamontisti. Acestia se aflau pe marginea unei prapastii adanci

Doi tineri din Iasi, rataciti pe Ceahlau au fost gasiti de salvamontisti pe marginea unei prapastii adanci, in urma unui apel telefonic prin care le-au cerut ajutorul. Raul Papalicef, seful.

Rectorul Universitatii din Iasi si alti doi profesori sunt ARESTATI preventiv

Sorin Boncea, rectorul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Petre Andrei din Iasi, a fost retinut de procurorii DNA pentru favorizarea faptuitorului, instigare la fals intelectual, in forma continuata si instigare la fals material in inscrisuri oficiale. in acelasi dosar au mai fost retinuti si doi profesori universitari.

DNA: Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi a fost retinut

Sorin Bocancea, rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi a fost retinut ieri de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru savarsirea infractiunilor de favorizare a faptuitorului, instigare la fals intelectual, in forma continuata si instigare la fals material in inscrisuri oficiale.

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, retinut pentru 24 de ore

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, Sorin Bocancea, a fost retinut joi seara pentru 24 de ore, dupa ce procurorii DNA au efectuat mai multe perchezitii in incinta institutiei de.

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, retinut pentru 24 de ore

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, Sorin Bocancea, a fost retinut joi seara pentru 24 de ore, dupa ce procurorii DNA au efectuat mai multe perchezitii in incinta institutiei de invatamant, informeaza Agerpres.

DNA a extins cercetarile in dosarul prodecanului Facultatii de Drept din iasi

DNA a extins cercetarile in dosarul lui Dan Druga, prodecan al Facultatii de Drept de la Universitatea Petre Andrei din Iasi, si efectueaza joi perchezitii in sediul Universitatii.

Doi tineri asiatici au calatorit mii de kilometri pentru a se casatori in stil autentic romanesc: Jusang Young si Dooeol Lee au spus DA la schitul Corbi de Piatra (FOTO)

O nunta cu totul deosebita a avut loc intr-un sat din Arges. Mirii, doi asiatici, au decis sa-si lege destinele in Corbi, indragostiti fiind de stilul romanesc. Jusang Young si Jusang.

Viol intr-o masina. Doi tineri au fost retinuti de politie

O minora de 15 ani a fost violata intr-o masina de catre un tanar de 21 de ani din comuna Runcu. Fapta s-a produs in Baile Herculane.

Fata violata de cei sapte tineri din Vaslui, la un pas de puscarie. Ce fapta grava a comis

Tanara din judetul Vaslui care a fost violata de sapte tineri ar putea avea mari probleme cu legea, fiind pasibila de o pedeaspa de pana la trei ani de puscarie. Fata a calcat grav pe bec dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )