Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi tunisieni, suspectati ca incercau sa racoleze combatanti pentru ISIS, declarati indezirabili

Antena3 Antena3,
Doi tunisieni, suspectati ca incercau sa racoleze combatanti pentru ISIS, declarati indezirabili

Doi studenti tunisieni au fost declarati indezirabili de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, dupa ce SRI a stabilit ca acestia incearca sa racoleze, in Romania, combatanti pentru gruparea islamista Stat. continuă pe Antena3

Doi tunisieni au fost expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS (VIDEO)

Doi cetateni tunisieni au fost, vineri, expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS, informeaza B1 TV. Sorin Sava, purtator de cuvant SRI, a declarat ca cei doi tunisieni au venit .

Doi tunisieni faceau propaganda ISIS in Romania. Ce masuri a luat SRI

Doi tunisieni au fost expulzati, vineri, din Romania, intrucat erau adeptii gruparii teroriste ISIS. Ei se aflau in adentia SRI din anul 2014.

Doi tunisieni, adepti ai Statului Islamic, vor fi expulzati din Romania

Doi studenti tunisieni, adepti ai Statului Islamic, care incercau sa racoleze adepti din Romania sunt tinuti sub paza militara si vor fi expulzati din tara noastra. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel la cererea SRI. Urmare a masurilor specifice intreprinse de catre SRI, Curtea de Apel Bucuresti a dispus declararea ca persoane indezirabile a doi cetateni tunisieni, pentru o perioada de 10 ani, arata un comunicat al SRI.

UPDATECei doi tunisieni declarati indezirabili au parasit Romania fara sa conteste expulzarea. SRI: Acestia au actionat pentru Statul Islamic

UPDATE Masura expulzarii acestora de pe teritoriul Romaniei s-a desfasurat sub supravegherea Inspectoratului General pentru Imigrari, cei doi cetateni tunisieni parasind teritoriul tarii la cererea lor si neatacand hotararea Curtii de Apel Bucuresti, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel. Urmare a masurilor specifice intreprinse de catre Serviciul Roman de Informatii, Curtea de Apel Bucuresti a dispus, pe 10 iunie, declararea ca persoane indezirabile, pentru ratiuni de securitate nationala, a doi cetateni tunisieni, pentru o perioada de 10 ani, informeaza SRI.

SRI: Doi tunisieni, adepti ai Statului Islamic, au fost declarati indezirabili

Serviciul Roman de Informatii SRI) informeaza ca doi cetateni tunisieni, cu activitati pe linia propagandei cu caracter extremist in favoarea organizatiei teroriste Statul Islamic, au fost declarati indezirabili, pentru ratiuni de securitate nationala, pe o perioada de 10 ani, arata un comunicat de pe site-ul SRI.

Doi senatori americani propun ELIMINAREA VIZELOR pentru romani

Doi senatori americani, Mark Kirk si Barbara Mikulski, au inaintat o propunere legislativa care, daca va fi aprobata, va duce la eliminarea vizelor pentru cetatenii romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )