Libnet.ro
UNICEF

10:00

Doi vranceni au murit intr-un accident produs pe o autostrada din Italia

Adevărul Adevărul,
Doi vranceni au murit intr-un accident produs pe o autostrada din Italia

Doua persoane au murit si alte doua sunt in stare grava din cauza unei coliziuni dintre un microbuz si un tir care a avut loc vinri dimineata pe autostrada A4 spre Venezia. continuă pe Adevărul

Italia: Doi romani au murit, iar alti doi sunt in stare grava dupa un accident produs pe autostrada A4

Doi romani au murit, iar alti doi au fost grav raniti dupa ce masina cu care se deplasau a intrat in coliziune cu un camion, vineri dimineata, pe Autostrada A4 din Italia, in apropierea orasului.

Doi romani au murit, iar alti doi sunt in stare grava dupa un accident produs in Italia

Doi romani si-au pierdut viata, iar alti doi au fost grav raniti dupa ce vehiculul cu care se deplasau a intrat in coliziune cu un camion, vineri dimineata, pe Autostrada A4 din Italia, informeaza site-ul.

Doi romani morti si alti doi, raniti, intr-un accident in Italia.

Doi romani au murit, iar alti doi au fost grav raniti, vineri dimineata, dupa ce masina lor s-a ciocnit cu un camion, in apropriere de Venetia, informeaza Rai News. Citeste si: Un autocar care transporta imigranti romani a fost implicat intr-un accident, in Suedia Doi romani de 25 si 61 de ani au murit pe loc, in momentul coliziunii, air alti doi se afla in stare grava, la spital. Accidentul a avut loc pe Autostrada A4, care a fost inchisa timp de trei ore, pe sensul de mers spre Venetia, .

O autospeciala cu apa si spuma de la ISU Drobeta, implicata intr-un accident de circulatie

O autospeciala cu apa si spuma de la ISU Drobeta care se deplasa spre locul unui incendiu a fost implicata vineri seara, la Drobeta Turnu Severin, intr-un accident, dupa ce conducatorul unui autoturism Logan nu i-a acordat prioritate, asa cum reiese din primele cercetari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )