Libnet.ro
UNICEF

20:00

DOLIU in politica! Un fost colaborator al presedintelui Iohannis A MURIT (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in politica! Un fost colaborator al presedintelui Iohannis A MURIT (FOTO)

Un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis a murit in noaptea de luni spre marti. Constantin Morar, in varsta de 66 de ani, a ocupat functia de presedinte al Consiliului Judetean Sibiu. continuă pe B1

Deputatii au admis cererea de reexaminare a presedintelui Iohannis privind incompatibilitatile alesilor locali

Deputatii au admis marti, cu 175 voturi pentru, 24 voturi impotriva si 60 de abtineri, cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis privind Legea 161/2003, prin care a fost eliminata incompatibilitatea functiilor de primar, viceprimar, presedinte si vicepresedinte de CJ cu cea de reprezentant in adunarile generale ale societatilor comerciale de interes local sau de reprezentant al statului in adunarea generala a unor societati, pentru care acestia nu sunt renumerati.

Purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis va face o declaratie de presa marti la ora 12.00

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, va sustine marti, ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, informeaza Administratia Prezidentiala.

Tristete pentru IUBITORII de ANIMALE! indragitul ELEFANT Suzi, a MURIT (FOTO)

Singurul elefant din gradina zoologica Lahore Zoo, Suzi, a murit sambata dimineata. A fost adusa acolo in 1988 si tragea multi turisti, dar si oameni curiosi care voiau sa o cunoasca,.

Arhiva SIPA creaza panica pe scena politica! Fost ministru al Justitiei: in timpul mandatului meu a ramas sigilata

Scandal mare pe scena politica dupa dezvaluirile lui Dan Andronic cu privire la arhiva SIPA, fantoma a trecutului, folosita de politicieni, servicii de informatii si alte persoane interesate pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )