Libnet.ro
UNICEF

12:00

Donald Trump acuza ca membri ai comunitatii de informatii transmit ilegal date catre jurnalisti ai New York Times si Washinton Post

Adevărul Adevărul,
Donald Trump acuza ca membri ai comunitatii de informatii transmit ilegal date catre jurnalisti ai New York Times si Washinton Post

Presedintele Donald Trump a acuzat ca membri ai comunitatii americane de informatii transmit ilegal documente si rapoarte confidentiale catre jurnalisti de la New York Times si Washington Post. continuă pe Adevărul

Presedintele Donald Trump acuza serviciile secrete americane ca transmit ilegal informatii presei

Presedintele Donald Trump a acuzat miercuri serviciile de informatii ale SUA ca transmit ilegal informatii presei.

Donald Trump se asteapta ca Rusia sa returneze Ucrainei regiunea Crimeea

Presedintele SUA, Donald Trump, are mari asteptari din partea Rusiei. El este de parere ca Rusia trebuie sa returneze Ucrainei regiunea Crimeea si sa ajute la reducerea violentelor separatiste in.

Casa Alba: Donald Trump vrea sa se inteleaga bine cu Vladimir Putin, dar se asteapta ca Rusia sa returneze regiunea Crimeea Ucrainei

Presedintele american Donald Trump se asteapta ca Rusia sa returneze regiunea Crimeea Ucrainei, cat si sa contribuie la reducerea violentelor din regiunea separatista.

Mario Vargas Llosa, laureat al Premiului Nobel, cere lumii hispanice sa se solidarizeze impotriva lui Donald Trump

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa, laureat al Premiului Nobel pentru literatura, a cerut lumii vorbitoare de limba spaniola sa se solidarizeze cu populatia hispanica a Statelor Unite dar si cu tari precum Mexicul in fata insultelor exprimate de presedintele Donald Trump.

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, a demisionat

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a demisionat, pe fondul scandalului privind convorbirile sale telefonice cu ambasadorul rus in SUA inaintea instalarii administratiei Trump la Casa Alba, scrie AFP.

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, a demisionat

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a demisionat luni seara, pe fondul scandalului privind convorbirile sale telefonice cu ambasadorul rus in SUA inaintea instalarii administratiei Trump la Casa Alba, scrie AFP.

Hilary Clinton a pierdut alegerile pentru ca a vorbit prea mult despre Donald Trump (democrati)

In timpul unui forum al Partidului Democrat din SUA, desfasurat la Baltimore, fiecare candidat la sefia Comitetului National Democratic crede ca Hilary Clinton s-a concentrat prea mult pe atacarea lui Donald Trump, in detrimentul articularii unui exemplu afirmativ pentru castigarea cursei pentru Casa Alba, potrivit The Washington Post.

VIDEO: intalnire Donald Trump - Justin Trudeau la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a primit, luni dupa-amiaza, la Casa Alba, pe premierul Canadei, Justin Trudeau. Unul dintre subiectele de pe agenda oficiala vizeaza viitoarele relatii economice dintre Ottawa si Washington.

Un roman, judecator la instanta care a decis sa suspende ordinul antimigratie al lui Donald Trump: Povestea incredibila a acestuia povestita de jurnalisti americani

Curtea de Apel din San Francisco a decis joi suspendarea decretului prezidential dat de Donald Trump prin care se interzicea migratia in Statele Unite a persoanelor ce provin din 7 tari care au probleme cu.

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume. Vladimir Putin a fost ales in fata lui Donald Trump

Vladimir Putin, liderul Rusiei, a fost desemnat cel mai puternic om din lume pentru al patrulea an consecutiv de catre revista Forbes, iar Donald Trump a ajuns pe pozitia a doua, acesta reusind sa urce 70 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )