Libnet.ro
UNICEF

20:30

Donald Trump: Alegerile sunt departe de a se fi terminat

Antena3 Antena3,
Donald Trump: Alegerile sunt departe de a se fi terminat

Donald Trump refuza sa accepte rezultatul alegerilor care l-au dat castigator pe democratul Joe Biden, dupa ce conform noilor proiectii, realizate dupa actualizarea rezultatelor oficiale din statul Pennsylvania, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce presedintele in functie al SUA, are 214. continuă pe Antena3

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Donald Trump nu recunoaste victoria lui Biden: Aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat

Donald Trump nu recunoaste victoria lui Joe Biden in cursa pentru Casa Alba, asa cum indica proiectiile mass media americane, si afirma ca aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat!.

Donald Trump jr: Unde sunt republicanii? Este timpul sa ne curatam si sa nu mai aratam ca o republica bananiera

In timp ce aliatii lui Donald Trump au ramas tacuti sau s-au distantat joi de presedintele american, singur in lupta sa impotriva asa-numitei fraude pe scara larga in scrutinul de la Casa Alba, fiii sai i-au aratat sprijinul lor masiv joi, potrivit AFP.

Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

Lupta pentru fotoliul de la Casa Alba e departe de a fi transata. Desi s-a anuntat castigator cand voturile nici nu erau toate numarate, candidatul republican Donald Trump insinueaza tot mai mult ca au.

Echipa lui Biden ameninta ca il va expulza pe Donald Trump daca refuza sa paraseasca Casa Alba

Un purtator de cuvant al lui Joe Biden a amenintat vineri ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare din ce in ce mai probabila, potrivit AFP.

Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Vineri, un purtator de cuvant al candidatului la presedentia SUA, Joe Biden, a amenintat ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare sa fie din ce in ce mai aproape, potrivit AFP. Ce se intampla in America. Donald Trump, expulzat de la Casa .

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce televiziunile americane l-au anuntat pe Biden drept castigator al alegerilor

Presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, a avertizat sambata ca scrutinul prezidential este departe de a se fi incheiat, dupa ce mass media americane l-au declarat castigator al alegerilor din 3 noiembrie pe candidatul democrat Joe Biden, transmite Reuters.

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau.

ALEGERI SUA: Donald Trump sustine ca va castiga daca nu i se fura alegerile

Presedintele Donald Trump a reiterat ieri ca va castiga alegerile prezidentiale din SUA, pe care democratii incearca sa i le fure , a acuzat el din nou, fara a prezenta vreo dovada concreta in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )