Libnet.ro
UNICEF

07:00

Donald Trump asigura ca legile privind avortul nu se vor modifica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump asigura ca legile privind avortul nu se vor modifica

Legile americane privind avortul trebuie sa ramana cum sunt in prezent, a estimat vineri Donald Trump, favorit in alegerile primare republicane, la doua zile dupa ce a provocat reactii de protest sugerand ca femeile care fac intreruperi de sarcina ar trebui pedepsite, facand astfel acum un pas inapoi, informeaza sambata AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2016: Donald Trump isi nuanteaza pozitia privind legile americane referitoare la avort

Legile americane privind avortul trebuie sa ramana asa cum sunt in prezent, a afirmat vineri Donald Trump, favorit in maratonul electoral al republicanilor in vederea nominalizarii pentru cursa prezidentiala din Statele Unite, relateaza agentia Belga, preluata de La Derniere Heure.

Casa Alba considera ''catastrofala '' pozitia lui Donald Trump privind arma nucleara

Casa Alba a calificat joi drept ''catastrofala '' perspectiva potrivit careia tari precum Japonia sa detina arma nucleara, cum propune Donald Trump, candidatul favorit pentru investitura republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA, relateaza AFP.

Barack Obama critica pozitia lui Donald Trump in probleme de politica externa

Presedintele american Barack Obama a formulat, vineri, critici dure la adresa candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, denuntand pozitia lui pe marginea problemei nucleare si sugerand ca acesta nu stie mare lucru in chestiuni de politica externa, informeaza AFP.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump a sugerat ca femeile care fac avort ar trebui cercetate penal, dar a revenit asupra declaratiilor dupa doua ore

Candidatul la nominalizarea republicana la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a iscat noi controverse dupa ce a lasat sa se inteleaga ca doreste interzicerea avortului si pedepsirea ulterioara a femeilor care ar urma procedura in mod ilegal, relateaza presa americana. Miliardarul american a revenit asupra declaratiilor dupa doar doua ore.

Donald Trump vrea ca Japonia sa detina arma nucleara

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a repetat marti ca este in favoarea dotarii Japoniei cu arma nucleara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )