Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump il ataca pe Barack Obama: Nu vrea sa vina, are de terminat un meci de golf

Antena3 Antena3,
Donald Trump il ataca pe Barack Obama: Nu vrea sa vina, are de terminat un meci de golf

Presedintele SUA, Barack Obama, nu a vizitat zonele afectate de inundatii pentru ca este in vacanta si nu vrea sa rateze meciurile de golf, a acuzat Donald Trump, candidatul republican la presedintie,. continuă pe Antena3

Donald Trump: Hillary Clinton este Angela Merkel a Statelor Unite. E o catastrofa

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a comparat-o pe rivala sa, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, potrivit zf. ro. Pe scurt, Hillary Clinton, vrea sa.

Povestea de dragoste dintre Michelle si Barack Obama, subiect de film: Southside with You va fi lansat pe 26 august (VIDEO)

Povestea cuplului prezidential american devine subiect de film. Southside with You, de Richard Tanne, prezinta prima intalnire dintre Michelle si Barack Obama din vara anului.

Donald Trump are statuie la New York. O statuie nud pe care scrie imparatul nu are oua FOTO

O statuie nud a lui Donald Trump a facut senzatie timp de cateva ore joi, la New York, pana cand a fost distrusa de autoritati, transmite AFP. Statuia - o reprezentare deloc avantajoasa a.

Lovitura pentru Donald Trump. Seful sau de campanie a demisionat (VIDEO)

Paul Manafort, seful campaniei electorale a lui Donald Trump a demisionat vineri, anunta Politico. com. Acest lucru are loc in contextul in care in ultimul timp au avut loc mai multe.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton il devanseaza cu 6% pe Donald Trump in ultimul sondaj dat publicitatii

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton are un avantaj de 6 procente in fata contracandidatului sau republican Donald Trump, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos dat publicitatii marti.

Donald Trump, critici dure la adresa lui Hillary Clinton: Este incapabila fizic si psihic sa invinga ISIS

Donald Trump a facut public planul sau impotriva terorismului, dar nu a ratat ocazia de a o critica pe adversara sa democrata, Hillary Clinton, potrivit CNN. Hillary Clinton nu are forta necesara.

Paul Manafort, seful echipei de campanie a lui Donald Trump, a demisionat

Paul Manafort, seful echipei de campanie a lui Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, a demisionat din functie vineri, in contextul recentelor restructurari si pe fondul acuzatiilor ca ar fi primit fonduri din partea unor grupuri proruse, relateaza Politico. com, potrivit Mediafax.

Hillary Clinton se distanteaza de Donald Trump in cel mai recent sondaj privind alegerile prezidentiale din SUA

Hillary Clinton, candidata la presedintia Statelor Unite din partea Partidului Democrat, este creditata cu un avans de 8% din intentiile de vot fata de contracandidatul Partidului Republican, Donald Trump,.

Farsa pentru fiica lui Donald Trump! Ivanka si-a comandat bijuterii online, dar a primit un bilet prin care i s-a adus la cunostinta ca banii au fost donati campaniei prezidentiale a lui Hillary Clinton (FOTO)

Fiica republicanului Donald Trump, Ivanka, a avut parte de surpriza vietii ei, atunci cand, in loc de bijuteriile pe care si le comandase, a primit o nota informativa de la compania respectiva prin care.

Donald Trump a lansat primul sau spot TV pentru alegerile prezidentiale: Contrastul cu Hillary Clinton pe tema securitatii si a infractionalitatii (VIDEO)

In primul sau spot TV din campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump argumenteaza ca el poate face America sigura in fata valurilor de imigranti ilegali, refugiati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )