Libnet.ro
UNICEF

19:00

Donald Trump cere militarilor sa asigure securitatea frontierei SUA catre care se indreapta caravana migrantilor

Adevărul Adevărul,
Donald Trump cere militarilor sa asigure securitatea frontierei SUA catre care se indreapta caravana migrantilor

Presedintele american Donald Trump a cerut joi armatei sa asigure securitatea frontierei Statelor Unite, catre care se indrepata cateva mii de migranti din America Centrala, care in prezent se afla in Mexic, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Donald Trump vrea liber la nucleare: Cum a aparat rachetele din Romania

Conform unor declaratii facute de Donald Trump in urma cu cateva zile, SUA se retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare sau INF pentru a se apuca serios de bombe atomice si rachete cu raza lunga de actiune. in 1987, presedintele Ronald Reagan semna cu Mihail Gorbaciov, liderul de la Kremlin de la acea vreme, acordul [] .

Prima reactie a lui Donald Trump dupa tentativele de atacuri cu bombe

Presedintele SUA, Donald Trump, si vicepresedintele Mike Pence au condamnat in termeni duri, miercuri, actiunile de trimitere a unor dispozitive explozive artizanale la fostii presedinti Bill Clinton si Barack.

SUA: Donald Trump afirma ca 's-a facut totul pentru a opri asaltul' migrantilor hondurieni

Presedintele american, Donald Trump, a dat asigurari la sfarsitul saptamanii trecute ca s-a facut totul pentru a opri asaltul miilor de migranti hondurieni in drum spre Statele Unite din sudul Mexicului, relateaza AFP citata de Agerpres.

Kremlinul se declara amuzat de relatarile din presa potrivit carora serviciile ruse ii intercepteaza convorbirile lui Donald Trump

Kremlinul s-a declarat amuzat de articolul din New York Times potrivit caruia agentiile ruse de informatii ar intercepta telefonul mobil al presedintelui Donald Trump. Afirmatia a fost facuta de purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, transmite TASS.

NYT scrie ca Rusia si China intercepteaza iPhone-ul lui Donald Trump / Beijingul i recomanda sa-si cumpere un Huawei

Rusia si China au dezmintit joi un articol din New York Times care afirma ca serviciile telefonice din cele doua tari intercepteaza telefonul lui Donald Trump, Beijingul sugerandu-i chiar presedintelui american sa-si cumpere un smartphone chinezesc, scrie AFP.

DEZVALUIRE BOMBA: Rusia si China ii asculta telefonul lui Donald Trump. Presedintele american nu vrea sa renunte la iPhone-urile sale

Presa americana face o dezvaluire senzationala: telefonul lui Donald Trump este interceptat de serviciile straine si asta din cauza ca liderul de la Casa Alba nu vrea sa renunte la iPhone. Publicatia New.

DEZVALUIRE BOMBA: Rusia si China ii asculta telefonul lui Donald Trump pentru ca acesta nu vrea sa renunte la iPhone-urile sale. Reactia Beijingului: Sa-si cumpere Huawei!

Presa americana face o dezvaluire senzationala: telefonul lui Donald Trump este interceptat de serviciile straine si asta din cauza ca liderul de la Casa Alba nu vrea sa renunte la iPhone. Publicatia New.

Convorbirile telefonice ale lui Donald Trump, interceptate de Rusia si China

Presedintele american Donald Trump continua sa foloseasca telefonul mobil in conversatii in ciuda atentionarilor din partea serviciilor secrete ca aceste discutii sunt interceptate cu regularitate de China.

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a participat la o conferinta pro-rusa din Armenia

Rudy Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, a luat parte marti, la Erevan, la Forumul International al Parteneriatului Eurasian, o conferinta care are ca scop promovarea Uniunii Economice Eurasiatice blocul economic organizat de Rusia, relateaza talkingpointsmemo. com.

n plina campanie electorala, Donald Trump promite reducerea taxelor pentru cei cu venituri medii

Presedintele american Donald Trump ar intentiona sa propuna congresului reducerea cu 10% a taxelor pentru persoanele cu venituri medii. Masura a fost anuntata in timp ce Trump se pregatea sa plece in campanie electorala in Texas, pentru sustinerea candidatilor republicani in alegerile partiale pentru Congres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )