Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump continua atacurile la adresa primarului Londrei, dupa ce a refuzat sa se certe cu el: Scuza patetica a lui Sadiq Khan!

România Liberă România Liberă,
Donald Trump continua atacurile la adresa primarului Londrei, dupa ce a refuzat sa se certe cu el: Scuza patetica a lui Sadiq Khan!

Presedintele american Donald Trump a lansat, luni, un nou atac la adresa primarului Londrei, Sadiq Khan, la doua zile de la atacurile de pe Podul Londra si din Piata Borough, soldate cu moartea a sapte persoane si ranirea altor 48, dintre care 21 in stare critica. continuă pe România Liberă

Donald Trump, nou atac la adresa primarului din Londra: Scuza penibila folosita de Sadiq Khan pentru a transmite englezilor sa fie calmi (FOTO)

Presedintele american Donald Trump isi continua seria de atacuri dezlantuite la adresa primarului musulman al Londrei, Sadiq Khan, la doua zile dupa atacul terorist din capitala Marii Britanii in care.

Schimb de replici intre presedintele SUA si primarul Londrei dupa atacul terorist. Trump ii reproseaza lui Khan ca nu ia in serios amenintarile. Ce replica a primit liderul de la Casa Alba

Replici dure intre presedintele american Donald Trump si primarul Londrei Sadiq Khan, dupa atacurile teroriste comise in noaptea de sambata spre duminica in capitala britanica. Liderul de.

Donald Trump, dezlantuit pe Twitter, dupa atacurile din Londra: il critica pe primar si spune ca trebuie sa renuntam la corectitudinea politica. Cum raspunde Primaria

Presedintele Donald Trump a postat mai multe mesaje pe Twitter, dupa atacurile de la Londra, in care il critica pe primarul Sadiq Khan si cere tuturor sa renunte la corectitudinea politica.

Donald Trump, dezlantuit pe Twitter, dupa atacurile din Londra: il critica pe primar si spune ca trebuie sa renuntam la corectitudinea politica

Presedintele Donald Trump a postat mai multe mesaje pe Twitter, dupa atacurile de la Londra, in care il critica pe primarul Sadiq Khan si cere tuturor sa renunte la corectitudinea politica.

Trump se rafuieste cu primarul Londrei la o zi dupa atentatele din capitala Marii Britanii

Presedintele SUA Donald Trump a postat duminica un mesaj pe Twitter in care il citeaza pe primarul Londrei, Sadiq Khan, cel care le-a recomandat britanicilor sa nu se alarmeze, ceea ce pare a fi o.

Donald Trump, dupa atacurile din Londra: Avem nevoie de activarea restrictiilor de calatorie ca masura suplimentara de securitate

Donald Trump, presedintele SUA, a exprimat disponibilitatea de a oferi asistenta Marii Britanii in contextul atacurilor de la Londra, reiterand ideea limitarii calatoriilor si imigratiei, pentru.

Donald Trump a fost informat despre incidentele din Londra

Presedintele SUA Donald Trump a fost informat de echipa sa pe probleme de securitate despre incidentele din centrul Londrei, a anuntat pe Twitter purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer.

Cercetatorii MIT il critica pe Donald Trump, dupa ce a citat un studiu realizat de Institut, pentru a argumenta retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris

Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology MIT) l-au criticat pe presedintele american Donald Trump, sustinand ca liderul de la Casa Alba interpreteaza intr-o maniera total gresita studiile pe efectuate de ei, privind schimbarile climatice.

Ce a aparut pe cladirile emblema ale Americii, la scurt timp dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul privind schimbarile climatice

Lumini verzi au imbracat cladirile emblema de pe tot cuprinsul Americii, joi seara, la scurt timp dupa anuntul presedintelui Donald Trump de retragere a SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile.

Fondatorul Tesla isi anunta plecarea din comitetul de consiliere a lui Donald Trump, dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris

Fondatorul companiilor Tesla si SpaceX, Elon Musk, a confirmat ca va pleca din comitetul de consiliere al guvernului american, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acodrul de la Paris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )