Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump se rafuieste cu primarul Londrei la o zi dupa atentatele din capitala Marii Britanii

Antena3 Antena3,
Trump se rafuieste cu primarul Londrei la o zi dupa atentatele din capitala Marii Britanii

Presedintele SUA Donald Trump a postat duminica un mesaj pe Twitter in care il citeaza pe primarul Londrei, Sadiq Khan, cel care le-a recomandat britanicilor sa nu se alarmeze, ceea ce pare a fi o. continuă pe Antena3

Schimb de replici intre presedintele SUA si primarul Londrei dupa atacul terorist. Trump ii reproseaza lui Khan ca nu ia in serios amenintarile. Ce replica a primit liderul de la Casa Alba

Replici dure intre presedintele american Donald Trump si primarul Londrei Sadiq Khan, dupa atacurile teroriste comise in noaptea de sambata spre duminica in capitala britanica. Liderul de.

Trump il ataca pe primarul Londrei la o zi dupa atentat

Donald Trump l-a atacat duminica pe primarul Londrei Sadiq Khan, pe care l-a acuzat ca nu ia in serios amenintarea terorista, la o zi dupa atentatul din centrul capitalei britanice, relateaza AFP.

Donald Trump, dezlantuit pe Twitter, dupa atacurile din Londra: il critica pe primar si spune ca trebuie sa renuntam la corectitudinea politica. Cum raspunde Primaria

Presedintele Donald Trump a postat mai multe mesaje pe Twitter, dupa atacurile de la Londra, in care il critica pe primarul Sadiq Khan si cere tuturor sa renunte la corectitudinea politica.

Donald Trump, dezlantuit pe Twitter, dupa atacurile din Londra: il critica pe primar si spune ca trebuie sa renuntam la corectitudinea politica

Presedintele Donald Trump a postat mai multe mesaje pe Twitter, dupa atacurile de la Londra, in care il critica pe primarul Sadiq Khan si cere tuturor sa renunte la corectitudinea politica.

FOTO. Un copac a cazut pe soseaua Eminescu din Capitala din cauza vijeliei puternice

Un copac a cazut, joi seara, pe soseaua Eminescu din Capitala, in urma unei vijelii puternice. Meteorologii au emis un Cod galben de furtuna insotita de .

Incident dramatic intr-un parc din Capitala! Un barbat a fost ranit grav de o creanga uriasa care s-a rupt dintr-un copac

O creanga uriasa s-a rupt dintr-un arbore si a cazut peste un cuplu care trecea exact in acel moment prin zona. Incidentul a avut loc in parcul IOR din Capitala, potrivit stirileprotv. ro. Cei doi.

Primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest

Jurnalistii Antenei 3 au reusit sa surprinda primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest,in timp ce iesea din sectia de politie unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe.

Primarul Londrei Sadiq Khan indeamna ca alegerile sa nu fie amanate dupa atac

Alegerile generale anticipate de joi nu trebuie sa fie amanate in urma atacului de sambata seara de la Londra soldat cu sapte morti, a declarat duminica primarul capitalei britanice Sadiq Khan, relateaza Reuters.

Mesajul Casei Regale a Romaniei, dupa atentatele de la Londra

Atentate Londra. Casa Regala a Romaniei reactioneaza dupa seria de atentate teroriste de la Londra. Noul atac criminal de la Londra este un act impotriva umanitatii, libertatii si demnita?.

Donald Trump, dupa atacurile din Londra: Avem nevoie de activarea restrictiilor de calatorie ca masura suplimentara de securitate

Donald Trump, presedintele SUA, a exprimat disponibilitatea de a oferi asistenta Marii Britanii in contextul atacurilor de la Londra, reiterand ideea limitarii calatoriilor si imigratiei, pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )