Libnet.ro
UNICEF

14:00

Donald Trump crede ca Marii Britanii ii va fi mai bine in afara Uniunii Europene (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump crede ca Marii Britanii ii va fi mai bine in afara Uniunii Europene (VIDEO)

Donald Trump face, din nou, afirmatii socante. Republicanul care aspira la fotoliul de presedinte de la Casa Alba s-a declarat in favoarea Brexit-ului, informeaza B1 TV. Pe 23 iunie va avea loc referendumul. continuă pe B1

Donald Trump vrea Brexit

Donald Trump le-a spus duminica britanicilor ca el este in favoarea unui Brexit si a repetat, cu doar cateva zile inaintea referendumului din 23 iunie pe tema apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, ca el crede ca Marii Britanii ii va fi mai bine in afara Uniunii Europene.

Donald Trump sustine ca Marea Britanie ar trebui sa paraseasca UE

Donald Trump, candidatul prezumtiv al republicanilor la prezidentiale, le-a transmis duminica britanicilor ca sustine iesirea Marii Britanii din UE, iar tara s-a descurca mult mai bine in afara blocului comunitar. Anuntul lui Trump vine cu doar cateva.

VIDEO VIRAL. Regina Marii Britanii isi cearta nepotul

Celebrarea aniversarii Reginei Marii Britanii a trecut deja, dar lumea continua sa redistribuie un GIF realizat dupa un mic moment din timpul paradei. Toti membrii familiei se aflau in balconul Palatului Buckingham si urmareau parada speciala de ziua Reginei, cand ceva nu a fost tocmai bine.

Brexit: De ce parte se situeaza mai multe personalitati privind viitorul Marii Britanii in Uniunea Europeana

Numeroase personalitati britanice si-au exprimat public parerea in privinta a ce rezultat si-ar dori la referendumul din 23 mai pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea.

Petitia care ar putea schimba soarta Marii Britanii, dupa uciderea deputatei Jo Cox

O petitie prin care se cere anularea referendumului privind ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana cucereste din ce in ce mai multi adepti, dupa uciderea deputatei JO Cox. Pana.

Brexit. SONDAJ. Un procent de 54% dintre cetatenii europeni sustin ramanerea Marii Britanii in UE

Un procent de 54% dintre cetatenii europeni sustin ramanerea Marii Britanii in UE, potrivit unui sondaj difuzat luni de Fundatia Bertelsmann, inaintea referendumului din 23 iunie, la care alegatorii britanici vor trebui sa se pronunte in legatura cu ramanerea sau nu a tarii lor in blocul comunitar.

Premierul Ungariei indeamna britanicii sa opteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

Un mesaj al premierului ungar Viktor Orban, in care ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, va fi publicat, luni, in presa britanica. Mesajul ar fi trebuit sa fie publicat in urma cu doua zile, insa campania a fost suspendata dupa uciderea deputatei laburiste Jo Cox, .

Brexit. Cine sustine si cine se opune iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Personalitati britanice si-au exprimat opiniile in campania pentru referendumul din 23 iunie din Marea Britanie privind oportunitatea iesirii din Uniunea Europeana. Peste 300 de importanti oameni de afaceri le-au cerut alegatorilor britanici sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, afirmand ca, in opinia lor, competitivitatea Marii Britanii este subminata de apartenenta tarii la UE, relateaza luni The Telegraph.

Tabara pentru ramanerea in UE a Marii Britanii castiga teren

Tabara care sustine ramanerea Marii Britanii in UE a obtinut primul avans in sondaje, dupa ce deputata Jo Cox a fost impuscata mortal joi, iar dezbaterile au revenit cu cinci zile inainte de Referendum.

Be EU: Cine beneficiaza de iesirea Marii Britanii din UE. Ce spun sondajele despre un eventual BREXIT

Europarlamentarul Mady Delvaux a vorbit, la Be EU de la Antena 3, despre dezavantajele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, argumentand cat de importanta este aceasta tara pentru functionarea.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )