Libnet.ro
UNICEF

20:00

Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile. Americanii au facut anuntul: ce va face

Playtech Playtech,
Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile. Americanii au facut anuntul: ce va face

Surse Axiox. com au dezvaluit ca Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, in scrutinul prezidential din 2024. Nu a recunoscut nici acum victoria lui Joe Biden. Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile: intentioneaza sa-si joace si ultima carte Daca Joe Biden este ales presedinte al SUA, ce consecinte vor fi in . continuă pe Playtech

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, la alegerile din 2024

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, le-a transmis consilierilor ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou in scrutinul prezidential, in anul 2024, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com.

Ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba. Umilinta lui suprema a ajuns in presa

S-a aflat ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba, dupa partida de golf de unde a aflat ca a pierdut lupta pentru alegerile prezidentiale. Astfel, in apropierea Casei Albe, Donald Trump a fost asteptat de sustinatorii lui Joe Biden, care l-au facut sa traiasca umilinta suprema. Donald Trump, umilit de .

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri.

Trump si-a dezlantuit furia pe Twitter. Ce mesaje a postat dupa anuntul presei ca a pierdut alegerile americane

Donald Trump nu si-a schimbat comportamentul nici acum, in momentul in care infrangerea sa in fata rivalului Joe Biden este evidenta, postand pe pagina sa de Twitter mesaje pline de furie, scrise cu majuscule, prin care refuza sa accepte victoria lui Biden.

Cea mai proasta veste pentru Donald Trump dupa infrangere: ce se intampla cu contul sau de Twitter

Donald Trump a pierdut alegerile prezindentiale din SUA in fata lui Joe Biden, iar infrangerea va avea si consecinte mai putin evidente. Printre ele se numara pierderea protectiei pe.

ALEGERI SUA: Donald Trump a postat alte tweeturi prin care sustine ca alegerile au fost furate

Presedintele american Donald Trump, care, conform proiectiilor realizate de presa, a pierdut alegerile pentru un nou mandat in fata democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care sustine ca alegerile au fost furate, potrivit News.

Ce deranj mai poate face Donald Trump in ultimele luni de mandat: bete-n roate pentru Biden, ordine executive si o ploaie de gratieri

In ciuda insistentelor tot mai ridicole ale actualei administratii de la Casa Alba, Donald Trump a pierdut alegerile. Acest lucru nu inseamna, insa, ca va parasi Biroul Oval imediat, iar in ultimele doua luni de mandat, neconstrans nici macar de ratiuni electorale, Trump are la dispozitie o gama variata de masuri prin care-i poate face viata mai grea lui Joe Biden ori viata mai frumoasa acolitilor sai.

Lovitura dura pentru Donald Trump. Ce va pierde dupa functia de presedinte. Ce trist!

Intrebarea momentului este Melania va divorta de Donald Trump ? Fostii colegi spun ca Melania Trump numara minute pana la divort. Zvonurile unui divort planeaza de ceva vreme asupra celor doi. Donald si Melania Trump discutii despre un acord post-casatorie Donald Trump a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA. Cu toate .

Ministrul de Externe iranian cere statelor vecine Iranului sa coopereze dupa infrangerea lui Donald Trump in alegerile americane

Ministerul de Externe iranian Mohammad Javad Zarif a cerut duminica tarilor vecine Iranului sa coopereze in atingerea intereselor comune, in urma infrangerii in alegeri a presedintelui american Donald Trump, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )