Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump: Decretul nu e o interdictie care ii vizeaza pe musulmani

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump: Decretul nu e o interdictie care ii vizeaza pe musulmani

Presedintele american Donald Trump a precizat duminica, intr-un comunicat, ca decretul care vizeaza inchiderea frontierelor americane pentru anumiti refugiati si straini nu ii vizeaza in mod special pe musulmani. Precizarile vin in contextul in care, la nivel mondial, se inregistreaza un val de critici la adresa noului lider de la Casa Alba, scrie Agerpres, citand AFP. Sunt peste 40 de tari in lume cu o majoritate musulmana care nu sunt afectate de acest decret, a subliniat liderul de la Casa Alba. continuă pe Hotnews

Angela Merkel denunta caracterul anti-musulman al restrictiilor impuse de Donald Trump

Cancelarul german Angela Merkel a denuntat luni restrictiile de imigratie in Statele Unite impuse de presedintele Donald Trump, apreciind ca masura vizeaza musulmanii, scrie AFP.

ONU pune la zid decretul antiimigratie al lui Donald Trump

Zeid Raad Al Hussein, inalt comisar al OMU pentru Drepturile Omului, a denuntat luni lipsa de generozitate pe care o transmite presedintele Donald Trump prin intermendiul decretului antiimigratie, potrivit Le Figaro.

LOVITURA pentru Donald Trump: Un judecator american a blocat deportarea refugiatilor vizati de ordinul anti-imigratie semnat de presedintele SUA

Un judecator federal a decis blocarea deportarii refugiatilor si pasagerilor care au fost retinuti pe aerorporturi dupa ce presedintele american Donald Trump a semnat un ordin executiv prin care temporar.

Presedintele Donald Trump a purtat prima discutie telefonica cu Vladimir Putin despre o posibila cooperare militara in Siria

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea prima discutie telefonica de la preluarea mandatului cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, in care si-a exprimat sprijinul pentru o posibila cooperare militara in lupta impotriva militantilor Statului Islamic din Siria, transmite Reuters.

Donald Trump a avut o conversatie telefonica de o ora cu presedintele Mexicului, dupa ce acesta si-a anulat vizita in SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a discutat vineri, prin telefon, cu omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, timp de o ora, imediat dupa ce Nieto isi contramandase vizita in Statele Unite, in semn de protest fata de politica lui Trump.

Presedintele SUA, Donald Trump: Am decis sa eliberam din nou vize tuturor tarilor odata ce politicile de securitate vor fi aplicate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca statul american va elibera din nou vize tuturor tarilor odata ce politicile in materie de securitate vor fi puse in aplicare in urmatoarele 90 de zile.

Presedintele SUA, Donald Trump: Trebuia sa fi pastrat petrolul cand am decis retragerea trupelor din Irak, iar gruparea ISIS nu ar mai exista

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca reteaua terorista Stat Islamic nu ar exista daca SUA ar fi mentinut controlul asupra zacamintelor de petrol din Irak.

Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu presedintele Donald Trump

Reprezentantii Kremlinului au anuntat ca presedintele rus Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu noul ocupant de la Casa Alba, dupa ce anterior au raportat ca nu a existat niciun contact la nivel prezidential intre Moscova si Washington, dupa preluarea mandatului de catre Donald Trump, transmitee Reuters.

Donald Trump ii acuza pe doi senatori republicani ca incearca sa declanseze al Treilea Razboi Mondial

Presedintele american, Donald Trump, i-a atacat dur duminica noaptea pe Twitter pe senatorii republicani John McCain si Lindsey Graham, acuzandu-i ca incearca sa declanseze al Treilea Razboi Mondial, dupa ce acestia au criticat dur ordinul executiv privind imigratia, care a starnit revolta atat in SUA, cat si pe plan international.

Donald Trump semneaza un ordin pentru stoparea intrarii in SUA a unor teroristi islamisti radicali

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ieri ca a emis un ordin executiv in materie de imigratie care prevede controale intarite la frontiere in scopul stoparii eventualei intrari in SUA a unor teroristi islamisti radicali, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )