Libnet.ro
UNICEF

23:00

ONU pune la zid decretul antiimigratie al lui Donald Trump

România Liberă România Liberă,
ONU pune la zid decretul antiimigratie al lui Donald Trump

Zeid Raad Al Hussein, inalt comisar al OMU pentru Drepturile Omului, a denuntat luni lipsa de generozitate pe care o transmite presedintele Donald Trump prin intermendiul decretului antiimigratie, potrivit Le Figaro. continuă pe România Liberă

ONU se opune decretului antiimigratie dat de Donald Trump: Discriminarea pe baza de nationalitate este interzisa de catre Drepturile Omului

Donald Trump a provocat revolta in comunitatea internationala dupa ce vineri a dat un decret prezidential prin care interzice temporar accesul in Statele Unite a personele ce provin din tari cu.

Legea antiimigratie a lui Donald Trump, motiv de boicot a galei Oscar 2017: Interdictia propusa este rasista VIDEO

Actrita iraniana Taraneh Alidoosti 33 de ani), protagonista The Salesman, nominalizat la Oscar 2017 pentru Cel mai bun film strain, a anuntat ca nu va participa la gala de decernare a trofeelor in semn de protest fata de legea prin care Donald Trump vrea sa interzica accesul in Statele Unite al imigrantilor din tarile musulmane.

Premierul israelian sustine decizia lui Donald Trump de a construi un zid la granita cu Mexicul

Premierul israelian Benjamin Netanyahu saluta decizia lui Donald Trump de a contrui un zid la granita SUA cu Mexic. Mesajul a fost postat pe pagina de Twitter a premierului, care a spus ca asa, Trump va stopa migratia.

Apel al primarului Berlinului catre Donald Trump: Nu construiti acest zid!

Primarul Berlinului, Michael Muller, a facut apel vineri la presedintele Statelor Unite, Donald Trump, sa renunte la proiectul sau de a construi un zid intre SUA si Mexic, reamintind suferintele produse nu doar in Germania, ci si in intreaga Europa de Zidul Berlinului, transmit AFP si DPA.

Donald Trump: Decretul nu e o interdictie care ii vizeaza pe musulmani

Presedintele american Donald Trump a precizat duminica, intr-un comunicat, ca decretul care vizeaza inchiderea frontierelor americane pentru anumiti refugiati si straini nu ii vizeaza in mod special pe musulmani. Precizarile vin in contextul in care, la nivel mondial, se inregistreaza un val de critici la adresa noului lider de la Casa Alba, scrie Agerpres, citand AFP. Sunt peste 40 de tari in lume cu o majoritate musulmana care nu sunt afectate de acest decret, a subliniat liderul de la Casa Alba.

ONU face apel la Donald Trump sa pastreze lunga traditie a Statelor Unite de a primi refugiati

Organizatia Natiunilor Unite a lansat sambata un apel catre presedintele american Donald Trump sa patreze lunga traditie a Statelor Unite de a primi refugiati si sa nu faca diferente de rasa, nationalitate sau religie, relateaza AFP.

ONU reafirma ca tortura este ilegala insa evita sa il critice direct pe Donald Trump

Organizatia Natiunilor Unite a reafirmat vineri ca tortura este ilegala si ca refugiatii merita protectie, evitand totodata sa il critice direct pe presedintele Donald Trump pentru remarcile privind utilitatea torturii, scrie Reuters.

Donald Trump a fost pe punctul de a pune mana pe un club de fotbal urias din Europa

Ar mai fi iesit Donald Trump al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii daca tranzactia din 2012 se realiza?, se intreaba englezii de la The Guardian.

Mesajul fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg pentru Donald Trump: Statele Unite reprezinta o natiune de imigranti si ar trebui sa fim mandri de asta

La scurt timp dupa decizia controversata a lui Donald Trump de a pune restrictii imigrantilor, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a scris un mesaj prin care amintea de importanta acestora in istoria Statelor Unite ale Americii si asigura ca va ajuta la mentinerea unor programe care sa ii prozejeze. El si-a rechemat din concedii din strainatate salariatii care au si cetatenii din cele sapte state aflate pe lista neagra a decretului lui Donald Trump. Exista riscul sa fie opriti la granita desi au actele legale de sedere si munca in SUA.

UPDATE. Theresa May si Donald Trump isi reafirma angajamentele fata de NATO. Regina Marii Britanii l-a invitat pe Donald Trump la Londra.

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )